1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola dopadl lépe pro Ledeč


Branky


27. P. Mašek - 30. D. Prchal , 79. J. Bláha
0

V nedělním šlágru 11. kola se utkaly týmy z 2. a 3. místa tabulky a to Luka nad Jihlavou a Ledeč nad Sázavou. Domácí si v poslendím zápase poradili s Věžnicemi v poměru 3:4, za to Ledeč v posledním zápase pouze remizovala s Polnou 1:1. Dnešním zápasem si to ale plně vynahradila a po vítězství 1:2 se vyhoupla do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlágr kola plný šancí

Ve šlágru 11. kola se utkaly týmy SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou a FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou, které se v přímém souboji utkaly o lepší pozici na čele tabulky. Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří si ve 4. minutě vypracovali zajímavou příležitost, kdy se do šance dostal tandem Šotola, Trpišovský, ale gól se jim vsítit nepovedlo. Ve 13. minutě si do vápna na hlavičku naběhl kapitán hostů - Petr Pešek, ale ani jemu se nepodařilo rozvlnit síť. A tak udeřili domácí. Po zaváhání hostující obrany se do zakončení dostal Petr Mašek a s klidem překonal Bezděka.  Hosté ale okamžitě odpověděli. Ve 30. minutě se po rohovém kopu ve velmi nepřehledné situaci ve vápně zorientoval nejlépe právě Prchal a protlačil míč až do brány - 1:1. Za tohoto stavu se také šlo i do kabin po 1. poločase.

Do druhého poločasu tedy nastupovaly týmy za remízového stavu. Tento poločas už byl od obou týmů mnohem opatrnější, než ten první, ale lehčí převahu měli stále hosté. V 79 minutě našel po krásné individuální akci Machala Bláhu a ten hlavičkou vymet pavučinky ze šibenice branky Luk nad Jihlavou. Domácí mohli odpovědět hned po dvou minutách, kdy dostali výhodu přímého kopu. Ten se jim ale nepodařilo přetavit v gól a Ledeč si poté už závěr utkání pohlídala a po devadesáti minutách se tak mohla radovat z důležitých tří bodů.



Ohlasy k zápasu


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
David Votava: Ohlasy domácího trenéra pro vás připravujeme...

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Aleš Dočkal: Utkání s třetím týmem tabulky jsme zvládli za 3 body, takže jsme maximálně spokojení. V první půli jsme měli velké množství šancí, přesto se soupeři podařilo skórovat jako prvnímu. Naštěstí jsme dokázali rychle zareagovat a z rohu jsme skóre srovnali. Nakonec jsme soupeře jak na góly, tak na šance přehráli. Jinak to bylo vyrovnané utkání.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
M. Žatečka [-] - P. Číhal [-] , M. Boháček [-] , O. Lapeš [-] , P. Trombelli [-] - P. Hintnaus [-] , I. Kucarov [-] (53. D. Horáček [-] ) , P. Navrátil [-] , L. Vařejka [-] (83. Š. Číhal [-] ) - J. Hrdlička [-] , P. Mašek [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - F. Gramer [-] , P. Pešek [-] , D. Prchal [-] , O. Machala [-] - J. Gramer [-] , M. Turek [-] , M. Toula [-] , J. Šotola [-] - M. Trpišovský [-] (88. J. Pešek [-] ) , J. Bláha [-]

ŽK: 21. J. Hrdlička , 30. L. Vařejka , 65. P. Navrátil - 5. J. Gramer , 59. P. Pešek , 90. M. Turek .
Místo: Luka n. Jihl.. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čepl David - Doskočil Pavel, Burza Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.