0:6
(0:5)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč rozstřílela Habry


Branky


6. J. Bláha , 10. J. Bláha , 12. J. Bláha (p.) , 19. J. Šotola , 30. J. Gramer , 64. M. Trpišovský
0

Poslední celek tabulky - TJ Sokol Habry přivítal v neděli odpoledne na svém hřišti tým z opačné strany tabulky - 1. Ledeč nad Sázavou. Ta si ve svém posledním zápase poradila s týmem z Leštiny v poměru 3:1. Habry v poslendím zápase zavítali na hřiště Věžnic a prohrály tam 1:0. Do zápasu tedy Habry vstupovaly s tím, že už nutně potřebují bodovat. Lídr tabulky jim ale řekl velmi razantní NE, nasázel Habrům 6 gólů a odjel s pohodovým vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O zápase se rozhodlo v prvních 19ti minutách

Stále se trápící celek TJ Sokol Habry přivítal v neděli velmi těžkého soupeře. Na jeho hřiště totiž zavítal prozatímní lídr tabulky - FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou a hjned od začátku utkání bylo znát, kdo bude určovat tempo hry. První branka zápasu padla už v 6. minutě, kdy dostal krásnou přihrávku ledečský Bláha a při zakončení se nemýlil - 0:1. Na druhou branku diváci nečekali dlouho, jelikož se ten samý hráč trefil i v 10. minutě 0 :2. Aby toho nebylo málo, ve 12. minutě se postavil Bláha k nařízenému pokutovému kopu. Poět se nemýlil a po dvanácti minutách hry zkompletoval hattrick. V tom samém čase byl vyloučen domácí Vavřička a Habry tak dohrávali pouze v deseti. Haberskou dvacetiminutovku hrůzy dokonal ledečský Šotola - 0:4. Další branka přišla až ve 30. minutě. K asi 3. dorážce se dostal Jakub Gramer a ten protlačil míč až za brankovou čáru. Domácí se za celý první poločas takřka nezmohli na žádný odpor a nevypracovali si ani žádnou výraznější šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 0:5.

Druhý poločas byl prakticky už jenom formalitou. Hosté si v tom prvním vypracovali obrovský náskok a mohli si tak zbytek zápasu užívat. Možná i lehké podcenění ale zapříčinilo, že se ve druhém poločasu hosté dostávali do množství slibných šancí a jen štěstí a skělý hostující brankář Tomáš Bezděk byli příčinou, že se domácím nepodařilo snížit. Nakonec to ale byla Stejně Ledeč, kdo se radoval z dalšího gólu. Po centru do vápna se k balónu dostal Trpišovský a ani on nedal domácímu brankáři šanci. Do konce zápasu se už nic dalšího nestalo a Ledeč tak odjížděla z Habrů se třemi body a vysokým vítězstvím 0:6.



Ohlasy k zápasu



FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek: Myslím, že jsme byli jasně lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Jedinou kaňkou na tomto zápase tak je zranění Filipa Gramera.



Sestavy


TJ Sokol Habry
P. Vala [-] - L. Vavřička [-] , M. Bernat [-] , K. Stránský [-] , K. Michal [-] (20. J. Řezníček [-] ) - J. Bártík [-] , V. Bělák [-] (80. B. Řezníček [-] ) , M. Vlček [-] , M. Korel [-] - J. Melechovský [-] (70. L. Desenský [-] ) , L. Klouček [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - J. Vladyka [-] , F. Gramer [-] (9. J. Pešek [-] ) , D. Prchal [-] , R. Kuja [-] - M. Turek [-] , J. Gramer [-] (70. O. Martinek [-] ) , O. Machala [-] , J. Šotola [-] - J. Bláha [-] (61. S. Bezděk [-] ) , M. Trpišovský [-]

ŽK: 85. J. Bártík - 39. J. Bláha , 41. J. Gramer . ČK: 12. L. Vavřička .
Hráči zápasu: T. Bezděk , J. Bláha .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Půlpán Ondřej - Šrámek Zdeněk, Krondráf Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.