3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec zvítězil nad Rokytnicí


Branky


10

V zápase dvou celků ze středu tabulky zvítězil Studenec nad Rokytnicí 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

 Na hřišti se potkali sousedé ze středu tabulky. Utkání začalo velice opatrně. Všichni bránili velice pečlivě. Nikdo si nevypracoval žádnou příležitost. Ale ve 12. minutě zahrál domácí Mezlík z půlicí čáry dloubák na soupeřovu branku. Brankář Hobza, který stál na úrovni penalty, zareagoval, ale nestačil se vrátit do svatyně. Zůstala tam malá mezera a padající míč lehce lízl břevno a skončil v síti - 1:0. Hosté přidali na tempu hry. V 15. minutě hosté zahráli ideální centr z pravé strany na penaltový puntík, tam byl připravený Píša, ale jeho volej  placírkou  skončil v náručí brankáře Hájka. Ve 27. minutě Marian Vahila v brejku - Hájek ho vychytal. Ve 28. minutě se situace opakovala. Více štěstí měl Marian Vahila ve 31. minutě , kdy střelou po zemi překonal brankáře domácích - 1:1. První přímou střelu na bránu hostí vyslal Matějek ve 32. minutě . Poté pokračovala opatrná hra z obou stran, s mírnou převahou hostů.

 

Domácí rozhodli až ve druhé půli

V 56. minutě dostal centr před bránu Chalupa a nemýlil se 2:1. V 58. minutě trestný kop ze 20 metrů zahrál Michal Mrňa, ale jeho přízemní střelu Hobza chytil.V 70. minutě Mezlík únik po pravé straně, klička bekovi, centr před bránu a Kříž se štěstím dal na 3:1. V 75. minutě měl Karel Mrňa dvě šance, ale nic. V 78. minutě Nejedlého střelecký pokus skončil mimo bránu. V 90. minutě měl šanci Kremláček - Hájek chytil.



Ohlasy k zápasu



1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, trenér: Z naší strany se jednalo o zápas dvou rozdílných poločasů. Během prvního jsme byli aktivnější, vytvořili si několik brankových příležitostí, kdy jsme např. šli dvakrát sami na brankáře, ale z šancí jsme dokázali proměnit pouze jednu. Bohužel špatná koncovka nás provází celým podzimem. Do druhého poločasu jsme ale vstoupili ospale, což soupeř potrestal gólem na 2:1, po kterém jsme přestali hrát úplně. Byli jsme nedůrazní, kupili chyby a kazili i jednoduché přihrávky. Naopak domácí přidali ještě třetí gól a vedení si zkušeně pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - M. Kříž [-] , M. Mrňa [-] (88. R. Kryštof [-] ) , M. Dufek [-] (35. M. Chalupa [-] ) , T. Nejedlý [-] , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , V. Kučerňák [-] , R. Mezlík [-] , L. Matějek [-] (46. P. Strnad [-] )

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - Š. Blažek [-] , M. Benáček [-] (84. J. Bartejs [-] ) , D. Píša [-] , P. Svoboda [-] , J. Syrový [-] (70. O. Bartejs [-] ) , M. Štork [-] (60. P. Kremláček [-] ) , M. Vahila [-] , L. Hakl [-] , J. Hakl [-] , R. Šoukal [-]

ŽK: 10. Š. Blažek , 38. L. Hakl , 81. R. Šoukal , 83. D. Píša .
Hráči zápasu: T. Nejedlý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KOLAŘÍK Aleš, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 05:36
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Dva vyrovnání soupeři se nejspíš i o body rozdělí, ale bude to otevřený zápas.