Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice doma vyzrály na Rokytnici


Branky


11

Fotbalisté z Myslibořic si připsali proti Rokytnici další výhru a nadále stíhají vedoucí Moravské Budějovice 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Na půdu Myslibořic zavítala Rokytnice. Poslední vzájemný zápas se odehrál před dvěma roky a vněm uspěli fotbalisté Myslibořic, kteří vyhráli na půdě Rokytnice v poměru 2:1. Myslibořice hostili na svém hřišti už podruhé v sezoně Rokytnici nad Rokytnou, první měření sil v rámci poháru OFS dopadlo po remíze 1:1 penaltovým vítězstvím Myslibořic. Tentokrát působili hosté dobře organizovaným dojmem, dobře vyplňovali mezery, kterými se Myslibořice tlačili dopředu. První varování pro hosty přišlo po pěkné raně z dálky kdy Michal Šoustal orazítkoval tyčku. První gól ovšem padl do sítě domácím, po špatné malé domů si obhodil bezmocného Hrušky střelec Marian Vahila a otevřel skóre zápasu. Skóre nezůstalo dlouho stejné a o 3 minuty později vyroval z přímého kopu Jan Fňukal. Po půl hodině už vzaly otěže zápasu do svých rukou domácí a po krásném individuálním průniku a střele za velkým vápnem se prosadil skvělé hrající Jakub Horák. Do kabin se šlo za stavu 2:1.

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Hned z kraje druhého poločasu přidal uklidnění na kopačky domácích Filip Hvězda, když z bezprostřední blízkosti doklapl střelu Jana Fňukala. Poté měly Myslibořice několik šancí, ale ne a ne přidat další branku a zákonitě přišel trest, rychlý protiútok zakončil výstavní "obalovačko" na zadní tyč Petr Hronek a hosté byly rázem v kontaktu. Žádné komplikace ovšem nepřipustil Jan Fňukal, když dorazil odraženou střelu agilního Jakuba Horáka do odkryté brány. V samotném závěru ještě Jan Fňukal dovršil hattrick, když si navedl míč na hranici velkého vápna a prudkou ránou na zadní tyč uzavřel gólový účet zápasu. Myslibořice jsou tak po 6 kláních stále 100% a vévodí společně s Moravskými Budějovicemi tabulce Okresního přeboru Třebíčska.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Zápasy s Rokytnicí bývají vždy těžké a těsně, i tentokrát tomu nebylo jinak. Soupeř se prezentoval dobrou hrou. Zápas jsme začali v dobrém tempu, bohužel jsme nedali rychlý gól a naší chybou darovali soupeři vedoucí branku. Naštěstí pro nás, jsme se z toho velice rychle oklepali, zápas otočili na naši stranu a vybojovali další výhru v řadě.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - D. Kunčík [-] (46. T. Kratochvíl [-] ) , L. Macháček [-] , L. Svoboda [-] , S. Marek [-] - M. Ludvík [-] , M. Šoustal [-] , J. Horák [-] , F. Hvězda [-] (64. A. Janoušek [-] ) - P. Vejvoda [-] (69. M. Pevný [-] ) , J. Fňukal [-] -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
J. Hobza [-] - M. Štork [-] (88. L. Hobza [-] ) , P. Hronek [-] , R. Šoukal [-] , D. Píša [-] , T. Barák [-] , M. Štork [-] (64. O. Bartejs [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Benáček [-] , M. Vahila [-] , J. Hakl [-]

ŽK: 42. J. Horák - 30. D. Píša , 35. M. Benáček , 39. R. Šoukal , 42. T. Barák , 55. J. Hakl .
Hráči zápasu: J. Horák - P. Hronek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FRANC Miloš - CHYTKA Simon, PALÁT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Michal Kopuletý
Tip experta: výhra domácích

Jako druhého největšího aspiranta na vítězství v soutěži vnímám Myslibořice a proto vsázím výhru domácích.