Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec ve šlágru přestřílel Chotěboř


Branky


0

Domácí Herálec se po letních změnách ještě sehrává a hned na úvod mu po Jemnicku(1:2) los postavil do cesty další silný kádr - Chotěboř. Ta na úvod přejela Žirovnici a určitě si brousila zuby i na nějaký ten bodík z Herálce. Jenže hosté nezvládli úvod zápasu, nabrali třígólové manko a i přes zlepšenou hru na žádný bod nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí čtvrthodinka snů

Herálec se chtěl v premiéře před domácím publikem předvést a začal aktivně. Ale asi sám ani nepočítal s tím, jak efektivní bude. Lépe začali hosté, potom však přišli ke slovu domácí. Po povedených ranách (po drobných individuálních chybách hostující obrany)  M. Boháče v 11. minutě, M. Šustáka v 13. minutě a  o další dvě minuty později J. Ptaszeka vedli domácí nad papírovým favoritem z Chotěboře 3:0! Takový nástup Sokola s hosty zamával a ti se do hry vraceli hodně pomalu. Přesto jim ještě před odchodem svitla naděje - to když se krásnou dalekonosnou střelou prosadil ve 38. minutě Marek Somerauer. Ten tímto povedeným pokusem stanovil poločasové skóre - 3:1.

Chotěboř již darovaný náskok nedohnala

Do druhé půle nastoupili hosté s jediným cílem - dohnat manko. Domácí však v nasazení nezaostávali a hra tak byla opticky vyrovnaná. V 62. minutě však přišel kontaktní gól Chotěboře. Po standardní situaci se ze skrumáže prosadil P. Hanousek a nastartoval tak chotěbořskou honbu za vyrovnáním. Tlak hostů byl od té doby místy až drtivý, ale domácí obrana v čele s brankářem D. Flídrem odolala a všechny pokusy Chotěboře srovnat zmařila.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: Chotěboř jsme myslím efektivním nástupem zaskočili. Oni se pak díky povedeným trestňákům dostali do hry a po poločase nás zmáčkli, z čehož vyplynulo další snížení. Pak jsme to i se štěstím ubránili a získali cennou výhru!

FC Chotěboř
Josef Soural, trenér FC Chtěboř: Začali jsme dobře jenže pak nás Herálec zchladil rychlými góly. Přesto jsme zbraně nesložili a chtěli to dohnat. Každopádně nám ten návrat do zápasu trval déle a pak byla každá minuta drahá. Přesto to beru jako ponaučení a chválím kluky, že to nezabalily .



Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Flídr [-] - V. Uchytil [-] , O. Černý [-] , M. Ptaszek [-] , J. Ptaszek [-] (61. J. Hořínek [-] ) - M. Kovář [-] (46. D. Okurka [-] ) , F. Bureš [-] , J. Slováček [-] , P. Hamák [-] - M. Boháč [-] , M. Šusták [-]

FC Chotěboř
P. Vykoukal [-] - M. Čáp [-] , M. Somerauer [-] , J. Hlaváček [-] (71. M. Koutný [-] ) , T. Hromádka [-] - O. Bělovský [-] (82. M. Pospíšil [-] ) , J. Hlaváček [-] , M. Moravec [-] , M. Somerauer [-] - M. Odvářka [-] (80. J. Šimoňák [-] ) , P. Hanousek [-]

Hráči zápasu: V. Uchytil , M. Boháč - M. Somerauer .
Místo: Herálec. Počet diváků: 260.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.