1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná série Sapeli Polná trvá


Branky


0

Poslední Herálec se utkal na domácím hřišti se Sapeli Polná. Domácí by rádi bodovali, jenže přivítali Polnou v nejméně hodný okamžik. Sapeláci se v posledních kolech rozehráli k dobrým výsledkům, naposledy nebodovali ve 3. kole a z posledních třech kol mají plný počet bodů. Svoji formu prodali i dnes v Herálci, když si vítězství zajistili již v prvním poločase. Domácí stihli jen zkorigovat na konečných 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté šli do zaslouženého vedení

Hosté  začali utkání aktivně a hned v páté minutě oklamal Petr Barák u rohového praporku dva obránce a po jeho centru před branku hlavičkoval F. Dvořáček mimo. Poprvé se skóre zápasu měnilo v 10. minutě. Patrik Fišer vyslal kolmici na J. Szabó, ten obešel dva obránce, vypálil a gólman Flídr jen vyrazil před osamoceného Petra Baráka – 0:1. V 18. minutě pálil nebezpečně hostující F. Dvořáček poté, co si vyměnili několikrát míč Barák a Szabó. Ve 24. minutě se poprvé vážněji připomněli domácí – při střele J. Hořínka se musel vytáhnout Petr Koubek v bráně hostů. Ve 30. minutě to bylo již o dvě branky, poté co se do míče opřel Filip Dvořáček, jehož střela zapadla přesně k levé tyči domácí svatyně. Hosté se i nadále tlačili dopředu, činil se zejména agilní Dvořáček. Domácí se dostali opět ke slovu až v závěru poločasu, jenže jejich hlavička mířila jen do náruče pozorného Koubka.

Domácí se zlepšenou hrou vrátili do utkání, na bod však nedosáhli

Po změně stran domácí přidali a začali si vytvářet šance. Ve 49. minutě po chybném odkopu hostující obrany pálil J. Slováček, ale jeho pokus srazil J. Šebesta na roh. V této části byli více na míči domácí, ale nebezpečnější šance si vytvářeli hosté. V 52. minutě se dostal do úniku hostující M. Špendlíček, jenž však tváří v tvář proti gólmanovi Flídrovi neuspěl. V 54. minutě se domácí dočkali snížení. Po centru do šestnáctky snížil pohotově z voleje Petr Hamák. Poté se domácí zaměřili na ofenzívu a hostům se otevírali okénka v domácí obraně. V 65. minutě nejprve neuspěl v nadějné pozici Dvořáček a v 77. minutě ani Špendlíček. Hosté pojistku nepřidali a v závěru se museli strachovat o vítězství.  Herálec hosty zmáčkl a brankář Koubek měl plné ruce práce. Nejprve pohotově vykopl pokus domácích a pak vychytal ze třech kroků pálícího V. Uchytila. Hosté si tak i díky němu odvezli zasloužené vítězství. Polná dokázal vyhrát počtvrté v řadě a poskočila na třetí místo!

 

 V naší galerii fotek p. Smejkala se ještě vracíme k minulému utkání Herálce na hřišti Velkého Meziříčí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: V první části byla Polná jasně lepší a korunovaly to dvě branky. Po přestávce jsme začali více běhat, tím si i vytvářeli šance. Dokázali jsme snížit, ale vyrovnat jsme už nestihli. Polná však až do konce hrozila z rychlých brejků, takže jsme museli být obezřetní i vzadu.

TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: Sehráli jsme velmi těžké utkání, vyhráli jsme nad velmi bojovným a důrazným soupeřem. Vytvořili jsme si spoustu gólových šancí a v jejich proměňování jsme byli hodně lehkovážní, což se nám mohlo v závěrečných minutách vymstít. Vítězství je však naprosto zasloužené a tým zaslouží velkou pochvalu.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Flídr [-] - O. Černý [-] , V. Uchytil [-] , F. Bureš [-] , J. Ptaszek [-] - J. Hořínek [-] , P. Čejka [-] , J. Slováček [-] , P. Hamák [-] - M. Boháč [-] , D. Okurka [-]

TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - P. Takács [-] , P. Tržil [-] , T. Reiterman [-] (46. J. Šebesta [-] ) , M. Zamazal [-] - P. Fišer [-] (67. M. Brnický [-] ) , F. Dvořáček [-] , M. Špendlíček [-] , J. Vacek [-] - P. Barák [-] , J. Szabó [-] (90. O. Záškoda [-] )

ŽK: 43. J. Slováček - 22. F. Dvořáček , 44. J. Szabó .
Hráči zápasu: M. Boháč - J. Šebesta , P. Koubek .
Místo: Herálec. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.