3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:30

6.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov se stále trápí, znovu prohrál


Branky


0

Krize havířovského celku nebere konce. Indiáni už čekají na výhru úvodních 6 kol. Sedmý korálek na tu hodně nepopulární šňůru navlékli v Novém Jičíně, kde prohráli 3:1. Stále tak zůstávají přikovaní na dně tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení

První poločas příliš zajímavého nenabídl. Hra postrádala často mezihru. Oba celky se snažily hrát hodně jednoduše a volily zejména dlouhé nakopávané míče. Hra byla také rozkouskovaná fauly. První zajímavá situace přišla v 11. minutě. Radovan Lokša dostal dlouhý pas, následoval jeho únik, přihrávka na volného Kalicha a bylo to 1:0 pro domácí. V 16. minutě nebezpečně hlavičkoval Ondřej Malina. Ve 32. minutě se Lokša pokoušel Smětaka překonat z úhlu, leč nepodařilo se mu to. Ve 38. minutě vybídl Lokša ke skórování Jana Smolarčíka, ale ten svou hlavičku mezi tři tyče nevtěsnal. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením Nového Jičína.

Lokša rozhodl

Z kraje druhé půle udeřili domácí podruhé. Po chybě v havířovské rozehrávce se k míči dostal Radovan Lokša, poslal dobrý přízemní centr z pravé strany, Smolarčík dokázal předskočit svého strážce a zvýšil na 2:0. Havířov už víceméně neměl co ztratit, a tak vrhl všechny síly do ofenzívy a začal novojičínské vysoko napadat. V 68. minutě pro ně vykřesal naději Karel Skoupý. Indiáni zahrávali rohový kop, míč se snažil odhlavičkovat Smolarčík, ale poslal jej jen vysoko nad sebe, ostré slunce zřejmě zapříčinilo to, že gólman Šrom balón jasně neviděl, ten padal do malého vápna a od Skoupého se odrazil do branky – 2:1. Havířovu se však vyrovnat nepodařilo, i když měl k dispozici přesilovku. V 77. minutě totiž uviděl červenou kartu domácí Rybařík. Místo toho domácí pojistili svou výhru v 81. minutě. Střídající Folta předal míč Lokšovi, ten si na hranici šestnáctky pohrál s protihráči a křížnou ranou rozhodl – 3:1. Další branku diváci v Novém Jičíně neviděli.



Sestavy


FK Nový Jičín
R. Šrom [-] - O. Malina [-] , F. Nippert [-] , D. Molnár [-] - J. Kalich [-] (90. M. Hrubý [-] ) , L. Švancer [-] , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - J. Smolarčík [-] (69. D. Folta [-] ) , R. Lokša [-] (89. M. Fertál [-] ) - D. Rybařík [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , P. Michalčák [-] (39. V. Trmal [-] ) , T. Gistinger [-] , T. Gomola [-] , L. Skoupý [-] (39. V. Babič [-] ) , J. Klejnot [-] , M. Jaworek [-] (54. V. Osvěčík [-] ) , K. Skoupý [-] , D. Trajkovski [-]

ŽK: 34. J. Smolarčík , 70. L. Švancer - 56. T. Wojnar , 84. D. Trajkovski . ČK: 77. D. Rybařík .
Hráči zápasu: R. Lokša .
Místo: Nový Jičín. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Miklík David - GASNÁREK Michal, DOHNÁLEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.