1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovický kapitán Hoffmann nedal 2 minuty před koncem penaltu, o minutu později rozhodl


Branky


0

Lokomotiva Petrovice, která na domácí půdě přivítala rezervu Opavy, v minulém kole padla ve Valašském Meziříčí. To hosté měli za sebou výhru 3:1 s Frýdlantem. Utkání nakonec rozhodla jediná branka, o kterou se jako správný kapitán postaral domácí Josef Hoffmann.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance Petrovic nevyužity

Úvodní minuty byly velmi vyrovnané. Petrovice možná měly o něco více míč na kopačkách, ale často u domácího týmu docházelo k chybám v rozehrávce. Opava těžila především z rychlé kombinační hry a následných výpadů do útoku. V 11. minutě chtěl domácí Lukáš Duda využít chybné rozehrávky hostujícího brankáře Lasáka, ale odkrytou svatyni netrefil. Ve 13. minutě nacentroval Josef Hoffmann velmi nebezpečný míč ze standardní situace, ale nikdo z jeho spoluhráčů jej do sítě neuklidil. Ve 24. minutě vypálil Hoffmann, jeho střelu patou tečoval Pavel Malíř, ale mířil jen do míst, kde stál Lasák. Navíc, pokud by se mu podařilo skórovat, gól by pro jeho ofsajdové postavení neplatil. V 41. minutě měl vedoucí gól na hlavě petrovický Filip Panák, ovšem mířil nad. Na konci prvního poločasu běžel po chybě opavské defenzívy sám na bránu Lukáš Kurušta, jenomže své zakončení nezvládl a trefil jen brankáře Lasáka. První půle tak branku nepřinesla.

Hoffmann? Z psance hrdinou

Na začátku druhého poločasu se Petrovice dostaly několikrát k ohrožení hostující branky. Míč často létal v blízkosti brankové čáry, ale stav stále zůstával nezměněn. V 62. minutě se v obrovské šanci po přihrávce Molnáriho ocitl Lukáš Duda, ale opět se zakončením nenaložil dobře. Ve druhém dějství se hrálo převážně na obranné polovině Opavy. Ta chtěla střeleckou nemohoucnost domácích potrestat z některého z ojedinělých brejků. V 86. minutě mohl po standardní situaci rozhodnout petrovický David Gill, ale jeho hlavička z bezprostřední blízkosti skončila mimo tři tyče. V 88. minutě dostaly Petrovice výhodu pokutového kopu po ruce jednoho z hráčů Opavy. Jenomže brankář Lasák ji Hoffmannovi chytl. Hostující kapitán se však nakonec stal z psance hrdinou. O minutu později si po rohu, který sám zahrával, naběhl na následný centr a hlavou rozhodl utkání – 1:0. Petrovice tak nakonec přece jen vyhrály, nutno dodat, že zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Pavel Bernatík (asistent trenéra Lokomotivy Petrovice): "Opava zejména v první půli nehrála vůbec špatně. První poločas byl vyrovnaný, my jsme tam měli asi 2 šance. Ve druhém poločase už to bylo z naší strany lepší, dostali jsme se snad od 10 příležitostí. Chtěli jsme se více tlačit do šestnáctky, do zakončení. Víceméně se posledních 15 minut čekalo na gól. Po neproměněné penaltě přišel velký útlum, ale o minutu později zase obrovské nadšení. Jsme rádi, že jsme tento zápas zvládli."




Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
J. Švrčina [-] - D. Gill [-] , J. Hoffmann [-] , M. Puškáč [-] (83. L. Kundrátek [-] ) , A. Leibl [-] , P. Moskál [-] - P. Kundrátek [-] , P. Malíř [-] , L. Duda [-] (75. P. Škuta [-] ) - L. Kurušta [-] (61. G. Molnári [-] ) , F. Panák [-]

SFC Opava B
K. Lasák [-] - P. Mezera [-] , M. Hoza [-] , J. Košárek [-] , P. Dřizgevič [-] - L. Češek [-] , A. Rolný [-] , P. Uvíra [-] , D. Duda [-] (70. M. Hrabina [-] ) , D. Fišer [-] (86. S. Lavrovič [-] ) - T. Gebauer [-]

ŽK: 36. M. Hoza .
Hráči zápasu: P. Kundrátek , M. Puškáč .
Místo: Tráva. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Buček Vítězslav - SEDLÁČEK Tomáš, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.