0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Karlovice vyloupily Frýdlant


Branky


0

V minulém kole skončila spanilá jízda Frýdlantu, který prohrál na půdě Opavy. Velké Karlovice měly za sebou také nepovedený zápas, když ve středu v rámci dohrávky 4. kola doma podlehly Havířovu vysoko 2:5. Na hřišti Frýdlantu nad Ostravicí však dokázaly urvat 3 body, které jedinou brankou v utkání zařídil Pavel Škrobák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Úvodních 10 minut patřilo hostům. Po většinu tohoto času se hrálo v blízkosti frýdlantské branky. Velké Karlovice hrozily ze stran i ze standardních situací. Měly k dispozici snad 5 rohových kopů. V 9. minutě mohl po centru z levé strany skórovat na zadní tyči Podešva, ale jeden z domácích obránců stihl těsně před ním uklidit míč alespoň na roh. Postupem času se hra vyrovnala, ale odvíjela se převážně mezi oběma šestnáctkami. Oběma soupeřům poněkud vázla předfinální a finální fáze. Když už to vypadalo, že poločas skončí bez branek, přišla nevinná akce hostů, která skončila vedoucím gólem. Po dlouhém nákopu brankáře Sváčka se míč dostal až k Podešvovi, který vypálil, gólman Hill jeho pokus vyrazil jen před sebe a Pavel Škrobák už neměl problém poslat balón do odkryté brány – 1:0.

Velkokarlovický obranný val se zdolat nepodařilo

Prakticky celý druhý poločas byl o dobývání velkokarlovické branky. Hosté se zaměřili vyloženě jen na ubránění jednobrankového náskoku, zalezli na svou polovinu a bránili v osmi lidech vlastní pokutové území. Frýdlant se snažil hrát aktivně a nějak sevřenou hostující defenzívu otevřít a najít v ní skupinu, která by vedla alespoň k vyrovnávací brance. Několik náznaků šancí se objevilo, ale když už se Frýdlant dostal do zakončení, nebylo vůbec přesné. Velké Karlovice nakonec své nejtěsnější vedení ubránily až do konečného hvizdu. I když na závěrečný rohový kop se do šestnáctky hostů nastěhoval i domácí gólman Hill a Podešva dostal v samotném závěru červenou kartu, po druhé žluté. Po skončení duelu vypukla na straně hostí velká radost.



Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
D. Hill [-] - I. Preči [-] (46. M. Šigut [-] ) , L. Papřok [-] (79. J. Ursíni [-] ) , M. Střižík [-] - M. Chlebek [-] , V. Jandek [-] , D. Pánek [-] - J. Mandičak [-] , L. Chlebek [-] , P. Němec [-] , A. Šigut [-] (61. P. Tobiáš [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - M. Melichařík [-] (72. J. Langer [-] ) , J. Mikula [-] - K. Surovec [-] , M. Podešva [-] , M. Pavelka [-] - T. Ondřejka [-] - J. Kučera [-] (13. A. Mynarčík [-] ) , P. Píšek [-] , R. Zeť [-] , P. Škrobák [-] (78. J. Maliňák [-] )

ŽK: 39. J. Mandičak - 45. M. Podešva , 45. T. Ondřejka , 85. J. Langer , 90. M. Sváček . ČK: 90. M. Podešva .
Místo: Tráva. Počet diváků: 467. Rozhodčí: Tomanec Josef - POLÁČEK David, MIKO Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.