1:1
(0:0)
75. M. Kolář (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumov si ze Vsetína veze bod


Branky


59. M. Jaroš - 75. M. Kolář (p.)
0

K dalšímu utkání na domácí půdě nastoupili vsetínští hráči s jasným úmyslem bodovat, a odpoutat se tak z posledního místa tabulky. Narazili však na zdatného soupeře, Brumov, který byl zejména v první půli jasně lepší, a nakonec museli být domácí spokojeni se ziskem jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Eliáš se překonával

První minuty patřily domácímu celku, který zatlačil svého soupeře na jeho vlastní polovinu, šanci si však hráči nevytvořili. Hosté poprvé vystrčili růžky v 11. minutě, kdy po rozehrání trestného kopu skončila hlavička Olina Bartozela těsně vedle. Od tohoto okamžiku byli brumovští mnohem aktivnější a přišpendlili domácí tým před vlastní šestnáctku. Zahrávali sérii rohových kopů a po jednom z nich zachránil domácí brankář Eliáš na brankové čáře. I v dalších minutách musel vytáhnout vsetínský Eliáš ze svého rejstříku bravurní zákroky a nejméně třemi zachránil spoluhráče od gólové pohromy. V této fázi hry se hráči Vsetína prakticky nedostali za půlící čáru a osvobozovali se pouze za cenu dlouhých odkopů. Hosté si prostě na ploše dělali, co chtěli. U domácích vázla kombinace, přihrávky nenacházely adresáta a chyběl zejména pohyb. Naproti tomu byl soupeř rychlejší a pohyblivější, hráči „o sobě věděli“. V 25. minutě vyslal ze střední vzdálenosti na vsetínskou branku prudkou střelu Strnad, se kterou měl Eliáš plné ruce práce. Tlak hostů trval přibližně do 40. minuty, kdy domácí podnikly rychlý útok, na jehož konci byl Mydlář, trefil však pouze brankáře Urbánka. Na konci prvního poločasu se ještě hostům naskytla možnost v podobě trestného kopu, který zahrával Bartozel. Dobře umístěnou ránu zneškodnil zázračným zákrokem znovu Eliáš, jednoznačně nejlepší muž v domácích barvách. Jemu mohou hráči děkovat za to, že se do kabin odcházelo za bezgólového stavu.  

Překvapivé vedení domácích, srovnání z penalty

Začátek druhého poločasu byl ve znamení Brumova, nápor však již nebyl tak silný jako v prvním dějství. U vsetínských bylo od 55. minuty přece jen znát nepatrné zlepšení a hru v poli téměř srovnali. Běžela 59. minuta hry, v níž unikl po pravé straně svému strážci Mydlář, na hranici malého pokutového území ideálně uvolnil Jaroše, pro něhož již nebyl žádný problém dopravit míč do sítě – 1:0. Tento gól domácí viditelně povzbudil a na hře to bylo taky znát. Domácí již nepůsobili v roli obětního beránka a předváděli celkem dobrý výkon. Hosté však převzali znovu taktovku od 70. minuty, kdy po rohovém kopu Naňák těsně přestřelil. V zápětí na to mohl domácí Jaroš vsítit svůj druhý gól a pojistit vedení. Postupoval totiž sám na brankáře Urbánka, ten ale vystartoval proti němu a včasným vyběhnutím jeho možnost zlikvidoval. Jednalo se zřejmě o klíčový moment utkání. V 74. minutě podnikli hosté do rozhozené obrany domácích rychlý protiútok, který přerušil pouze za cenu faulu v šestnáctce Dulík. Následoval pokutový kop, po kterém hostující kapitán Kolář vyrovnal – 1:1. Poté se obě mužstva snažila strhnout vedení na svou stranu, ale obě obrany v čele s gólmany změnu stavu nedovolily. 



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - P. Kocurek [-] (84. T. Chuchma [-] ) , D. Dulík [-] , J. Maček [-] , P. Polomík [-] - R. Kučerňák [-] , M. Mydlář [-] , T. Kašpar [-] (23. J. Cahlík [-] ) - M. Janečka [-] , M. Jaroš [-] - M. Smilek [-] (32. V. Surovec [-] )

FC Brumov
F. Urbánek [-] - D. Juřica [-] , L. Martinka [-] , M. Novák [-] , M. Kolář [-] - L. Strnad [-] , D. Horáček [-] , P. Naňák [-] (89. M. Doležal [-] ) , M. Chovanec [-] - O. Bartozel [-] , D. Kořenek [-]

ŽK: 55. D. Dulík , 67. R. Kučerňák , 74. J. Eliáš - 39. D. Juřica , 56. L. Strnad .
Hráči zápasu: J. Eliáš - L. Strnad .
Místo: Vsetín. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Ságl Petr - KLEMENT Tomáš, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.