0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:15

12.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady remizovaly s béčkem Opavy


Branky


0

Vedoucí celek Divize E Nové Sady zajížděl na půdu rezervního mužstva Opavy. K vidění byl velmi vyrovnaný zápas, kdy v první půli byli o něco lepší domácí, v té druhé pro změnu hosté. Příliš šancí duel nenabídl. Oba týmy pozorně bránily, a tak nebylo divu, že po devadesáti minutách stále na výsledkové tabuli svítil stav 0:0. Na první Nové Sady se tak dotáhly Petřkovice, které mají jen o bod méně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka nepadla

První poločas byl poměrně vyrovnaný. Oba celky se prezentovaly kombinační hrou, plnou krátkých přihrávek po zemi. Domácí měli o něco častěji míč na svých kopačkách a také se dostali do více střeleckých příležitostí než Nové Sady. V 31. minutě dostali Opavané po standardní situaci míč do sítě, ale kvůli faulu na brankáře Zbořila hlavní sudí Chlevišťan gól neuznal. O dvě minuty později musel střídat zraněný hostující útočník Papica. V 38. minutě se Opava dožadovala odpískání pokutového kopu, jenomže rozhodcovská píšťalka zůstala němá. Nové Sady se příliš k ohrožení domácí brány nedostaly. Hra se odvíjela většinou mezi oběma šestnáctkami, a i proto skončil první poločas bez branek. 

Bezbrankový stav vydržel

Na začátku 50. minuty se po centru z levé strany dostal do zakončení z voleje novosadský Tomáš Režný, ale jeho střela byla zablokována. V 53. minutě si domácí Dominik Fišer pohrál s obránci hostů, ale zakončit už nedokázal. Míč lapil brankář Zbořil. V 63. minutě těsně vedle hlavičkoval hostující kapitán Navrátil. O minutu později došlo k velkému závaru u branky Opavy, ale ani jeden z novosadských hráčů nedokázal dostat míč do sítě. Na druhé straně se hned vzápětí musel vyznamenat brankář Zbořil proti nebezpečné hlavičce. V 79. minutě dobře centroval Režný, ale hlavička střídajícího Novotného nebyla dostatečně přesná ani razantní. Ve druhém poločase byly Nové Sady o něco aktivnější než domácí mužstvo. V 90. minutě se dostali domácí do nadějné příležitosti, ale pálili jen vedle Zbořilovy branky. Vyrovnaný souboj tak žádný gól nepřinesl.



Ohlasy k zápasu



FK Nové Sady
Karel Trnečka (trenér): „První poločas jsme prospali. Upozorňoval jsem hráče, že domácí jsou mladí, běhaví, důrazní…Podržel nás náš brankář, který chytl dvě–tři vyložené šance. My jsme si nic nevytvořili. Byli jsme ospalí…od nás to byl v první půli nejhorší výkon v letošní sezóně. V kabině jsem hráčům promluvil do duše a ve druhém poločase jsme se zlepšili. Zejména v posledních 20 minutách jsme dokázali soupeře zatlačit a vytvořili jsme si nějaké příležitosti. Každopádně podle mého názoru to byla zasloužená remíza. My jsme s bodem z venku spokojeni. Už máme za sebou skoro všechny dopolední zápasy, které nám příliš nesvědčí, ale tak to mají všechna mužstva. Mrzí mě zranění Papici, který si natáhl sval. Na druhou stranu právě Kipritidis, který jej nahradil, naši hru rozhýbal. Teď nás čeká nesmírně těžký zápas s Novým Jičínem, takže se na něj musíme pořádně připravit.“



Sestavy


SFC Opava B
J. Květon [-] - M. Hoza [-] , M. Hrabina [-] , M. Hrabina [-] , P. Mezera [-] - D. Fišer [-] (80. S. Lavrovič [-] ) , D. Duda [-] (75. L. Češek [-] ) , J. Svatonský [-] , A. Rolný [-] , J. Janetzký [-] - T. Gebauer [-]

FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - T. Kopp [-] , M. Navrátil [-] , M. Samek [-] , L. Hodis [-] - A. Andreev [-] , J. Blaha [-] , D. Škoda [-] - V. Papica [-] (35. D. Kipritidis [-] ) , T. Režný [-] - T. Maliňák [-] (70. M. Novotný [-] )

ŽK: 30. T. Režný , 59. M. Navrátil , 82. D. Kipritidis .
Hráči zápasu: J. Zbořil .
Místo: MěFS. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chlevišťan Karel - ŠKROBÁK Lukáš, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.