3:1
(2:1)
27. P. Škrobák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokša sestřelil Velké Karlovice hattrickem a Nový Jičín poosmé v řadě neprohrál


Branky


42. R. Lokša , 46. R. Lokša , 79. R. Lokša - 27. P. Škrobák (p.)
0

Nový Jičín byl v souboji s Velkými Karlovicemi velkým favoritem. Vždyť domácí sedmkrát v řadě neprohráli, pohybují se v horních patrech tabulky, zatímco Velké Karlovice se potácejí u dna. Hosté ovšem vedli, jenomže Nový Jičín má svého kanonýra Lokšu, který třemi góly otočil skóre, a zejména díky němu domácí slavili výhru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebojácní hosté, Lokša stihl otočit ze dvou rohů

Velké Karlovice se svého soka vůbec nezalekly, právě naopak. Už ve čtvrté minutě po obrovské minele a chybné přihrávce dozadu, se hostující Pavel Škrobák ocitl tváří v tvář gólmanovi Šromovi, který jej však bravurně vychytal a vyrazil jeho střelu na roh. Následovala další šance hostů, když po centru z levé strany a hlavičce musel Šrom hned dvakrát zasahovat u své levé tyče. Velké Karlovice byly vedoucímu gólu nesmírně blízko. Vypadalo to, že Nový Jičín úvod zápasu hodně podcenil. V 25. minutě to velmi chytře zkoušel z přímého volného kopu hostující Martin Pavelka a střelou po zemi trefil tyč. Poté se hosté dostali k rohovému kopu. Po něm zahrál rukou v pokutovém území jeden z domácích hráčů a pískala se penalta. Tu s přehledem proměnil Pavel Škrobák0:1. Velké Karlovice se zaměřily na defenzívu a Nový Jičín se přes jejich obranný val složitě dostával. Ve 40. minutě mohl dokonce na 0:2 zvýšit Tomáš Ondřejka, ale pravou šajtlí trefil přesně místo, kde stál brankář Šrom. Ve 42. minutě se domácím podařilo vyrovnat. Leoš Švancer zahrával rohový kop, míč se dostal k Radovanu  Lokšovi, který jej z otočky napálil do sítě – 1:1. Gól byl Nový Jičín velkou zpruhou. Ještě před poločasem dokonce ještě otočil skóre. A opět to byl roh Švancera, který přesně našel hlavu Lokši a bylo to 2:1. Pro domácí to bylo opravdu velké štěstí. Velké Karlovice si to snad ani za výkon v prvním poločase nezasloužili, jenomže fotbal se nehraje na zásluhy.

Lokša potřetí

Do druhého dějství nahradil domácího obránce Malinu, jenž už měl žlutou kartu, David Molnár. Velké Karlovice se nevzdaly své touhy po bodovém zisku a dělaly domácím problémy i na startu druhé půle. V 65. minutě přišel dlouhý nákop do šestnáctky, k míči se propracoval Martin Pavelka, který orazítkoval břevno domácí svatyně. Nový Jičín stále vedl jen o jednu branku a musel se strachovat o svou výhru. V 79. minutě přišel rozhodující moment celého utkání. Velké Karlovice zahrávaly standardní situaci, jenomže střídající Pavel Maliňák, který byl v tu chvíli na hřišti sotva dvě minuty, při jejím zahrávání podklouzl, domácí hráči se zmocnili míče, následovala přihrávka na rozběhnutého Radovana Lokšu, jenž pádil z poloviny hřiště sám na brankáře Sváčka, udělal mu kličku do strany a zvýšil na 3:1. Dokonal tak svůj hattrick. Zbývající minuty už další branku nepřinesly.



Sestavy


FK Nový Jičín
R. Šrom [-] - O. Malina [-] (46. D. Molnár [-] ) , P. Ilko [-] , J. Farský [-] - L. Švancer [-] , J. Kalich [-] , M. Slaninka [-] (86. M. Fertál [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - J. Smolarčík [-] (81. M. Kiss Farkas [-] ) , R. Lokša [-]

FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - J. Langer [-] (77. P. Maliňák [-] ) - P. Škrobák [-] , M. Melichařík [-] , V. Vašut [-] , M. Pavelka [-] , J. Mikula [-] , J. Píšek [-] , P. Píšek [-] , T. Ondřejka [-] , R. Zeť [-]

ŽK: 11. O. Malina , 55. J. Juříček , 60. J. Smolarčík , 88. J. Kalich - 48. V. Vašut , 49. J. Mikula .
Hráči zápasu: L. Švancer , R. Lokša .
Místo: UMTRA. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Slaminka Josef - PRIESOL Daniel, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.