Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté dostali potupný výprask


Branky


14. J. Kolář , 19. D. Urban , 29. J. Kolář , 35. Š. Kůsa , 40. Š. Kůsa , 57. J. Kolář , 60. J. Kolář , 76. Z. Slach , 87. Z. Slach
2

Hoste si odvezli domů drtivou porážku a už po půlhodině hry bylo rozhodnuto

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté už po prvním poločase prohrávali 0:5

Domácí Sokol Mladotice byli v tomto duelu určitě mírným favoritem,ale asi nečekal takto vysoké vítězství. Již ve 14.minute se měnilo skóre zápasu poprvé.To se prosadil útočník domácích s číslem 9 Jakub Kolář.Nebyl to jeho poslední počin v tomto zápase.Domaci zvýšili svoje vedení na 2:0  v 19. minutě  zásluhou  Daniela Urbana.Dalsi úder domácích přišel opět z kopačky Jakuba Koláře v 29 . minutě.Domaci v této pasáži jasně přehrávali svého soka ve všech směrech.Dalsi navýšení skóre přidal ve 35.minute   Štěpán Kůsa  a o pět minut později ten samý hráč zvyšoval na už na 5:0.Domaci tým tedy mohl být po prvním poločase výrazně spokojenější  když v polovině zápasu vedl 5:0.

 

Střelecký apetit pokračoval i ve druhé půli

Hoste se snažili s výsledkem něco udělat,ale prakticky se nedostali do zakončení. Hosté využili střídání k oživení hry a zastavení debaklu, který i nadále hrozil.Ve 46.minute odešel střídající hráč s číslem 11. Miroslav Souček a nahradil jej obránce s číslem 2. Vladimir Lehner.Na výkon ani výsledek  to mělo pramalý vliv.V 57. minutě  zvyšoval již na  6:0 útočník domácích Jakub Kolář, který tak dokonal hattrick v tomto duelu.Pote hosté opět  střídali,odesel hráč  s číslem 4 Jan Babuška  a nahradil ho hráč s číslem 7. útočník Pavel Fiala. Ani toto střídání hostům výrazně nepomohlo.V 60. minutě se opět prosadil Jakub Kolář  a vstřelil svojí již čtvrtou branku.Take domácí tým využil střídání a to v 58. minutě odešel dvougólový střelec Štěpán Kůsa a nahradil jej jeho bratr s číslem 4. Adam Kůsa. V 60.minute odešel hráč domácích s číslem 3  obránce Radek Kučera a nahradil jej hráč s číslem 16.Tomas Kučera.Domaci byli neustále při chuti a na 8:0 zvyšoval střídající útočník s číslem 15. Zdenek Šlach. V 80.minute odešel hráč  domácích a autor čtyř gólů Jakub Kolář a nahradil ho hráč s číslem 12 obránce Marek Soukup. V 87.minute si vzal poslední slovo   útočník domácích Zdenek Slach a uzavřel skóre zápasu na konečných 9:0 pro domácí.  V 88.minute minutě zápasu dostal žlutou  kartu hráč domácích s číslem 16. Tomas Kučera.Na výsledku se již nic nezměnilo a domácí tým tedy rozdrtil Olympii Kožlany vysoko 9:0.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Olympie Kožlany
Jiří Švamberk: Myslím, že to byla jednoznačná záležitost domácích.Narazili jsme na všech frontách.Nevyrovnali jsme se domácímu týmu herně,takticky ani fyzicky.Výsledek mluví sám za sebe.



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - V. Šiml [-] , O. Buchtelík [-] , R. Kučera [-] (60. Z. Slach [-] ) , V. Frank [-] - Š. Kůsa [-] (58. A. Kůsa [-] ) , D. Janský [-] , O. Šiml [-] (76. F. Buchtelík [-] ) , J. Krejčí [-] - J. Kolář [-] (80. M. Soukup [-] ) , D. Urban [-] (60. T. Kučera [-] ) -

TJ Olympie Kožlany
O. Kozler [-] - J. Vlček [-] , R. Vališ [-] (28. A. Šejfl [-] ) , L. Štrunc [-] , P. Rehák [-] - Y. Sirotkin [-] , V. Hora [-] , J. Hromada [-] , J. Babuška [-] (60. P. Fiala [-] ) , M. Dzuba [-] - M. Souček [-] (46. V. Lehner [-] )

ŽK: 88. T. Kučera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - HAUZNER Jiří (N), HURT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Domácí tým již třikrát za sebou bodoval a myslím, že i v tomto zápase tomu nebude jinak.