0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:15

20.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body ubojovala FC Odra


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na krásném hřišti, v krásném počasí v Novém Jičíně se radovali hosté z Petřkovic. Ze začatku utkání měli šanci Petřkovičtí, když se do šance dostal Maceček. Ale tutovka gólem neskončila. Ale ve 14. minutě bylo vše jinak, po hezkém přuťuknutí od Buriana se trefil Martin Václavík. Po gólu převzali iniciativu domácí a začali hrozit. Nebezpeční byli ze standardních situací, Odra ale všechny v první půli ustála. Velkou šanci po chybě Odry nepotrestal domácí útočník Radovan Lokša  a s gólmanem Bučkem přeloboval i jeho branku. 

Po změně stran již k vidění nebylo mnoho šancí. Odra se soustředila na defenzivu s cílem přidat gólovou pojistku do otevřené obrany domácích, kteří se stále více ve větším počtu tlačili dopředu. Dvě nadějné brejkové situace Petřkovice nedotáhly o gólového konce. Druhý poločas byl hodně rozkouskovaný, všechny standardní situace domácích se hostům podařilo odvrátit. V těžkém zápase tak Petřkovice vyloženě ubojovaly tři body. 

 

 



Sestavy


FK Nový Jičín
O. Prepsl [-] - J. Farský [-] , M. Kiss Farkas [-] , L. Švancer [-] , O. Malina [-] - J. Juříček [-] , J. Kalich [-] (78. M. Fertál [-] ) , M. Švec [-] , M. Slaninka [-] - R. Lokša [-] , P. Krčula [-]

FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - R. Pelán [-] , V. Polášek [-] , R. Wozniak [-] , D. Kašický [-] - R. Baranek [-] , D. Levčík [-] , S. Burian [-] , M. Václavík [-] (69. M. Švábík [-] ) , M. Neumann [-] - K. Maceček [-] (79. J. Ptáček [-] ) -

ŽK: 43. J. Juříček , 82. J. Farský , 83. O. Malina , 90. R. Lokša - 34. R. Baranek , 86. R. Pelán , 90. M. Neumann .
Místo: Nový Jičín. Počet diváků: 240. Rozhodčí: Mrázek Petr - BATÍK Tomáš, MIKULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.