J. Šimčík 56. (p.)
1:1
(0:1)
34. J. Blaha
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

21.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A další remíza je na světě


Branky


56. J. Šimčík (p.) - 34. J. Blaha
0

A opět výsledek 1:1. Tohle kolo nějak často :-). A scénář podobný. Možná i kvůli tomuto nepříjemnému aprílovému počasí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blaha a jeho paráda

Domácí si hned na začátku vytvořili vyloženou šanci, kterou však zlikvidoval vynikající Zbořil. Ale i hosté nezůstali pozadu, to Alexa šel sám na branku domácích, avšak v poslední chvíli místo střely zvolil zasekávačku a bylo po šanci, domácí obránce mu míč sebral. Jenže se na světelné tabuli rozsvítila 34. minuta. Nádherná střela hostujícího Blahy vyhnala všechny pavouky z horního rožku domácího gólmana. 0:1. Do konce poločasu už se dohrálo bez vážnějších akcí.

Krnov z tlaku aspoň vyrovnal

Do druhého poločasu vlétli domácí náporem. Asi muselo být o poločase v kabině Krnova hodně dusno. Měli velkou převahu, začali zcela ovládat střed hřiště a tlačili se na branku hostů ze všech směrů. Bylo jen otázkou času, kdy budou za svou aktivitu odměněni. A tak se stalo v 56. minutě. Střelec prvního gólu Blaha, fauloval v pokutovém území a byla nařízena penalta. Tu s přehledem proměnil skvělý Jiří Šimčík. 1:1. Do konce utkání mohli ještě oba soupeři zvrátit vítězství na svou stranu, ale bez úspěchu, takže výsledek zápasu už se nezměnil.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba, sekretář: Jsme spíše zklamáni pouze s bodem, jelikož hosté měli za celé utkání pouze 3 střely na bránu. Bohužel však pro nás, hned z první střely Blaha krásně trefil šibenici. Poté se hosté ještě více soustředili na bránění a hráli spíše na brejky. My jsme byli v útočné fázi málo důrazní a některé situace řešili zbrkle. Vyrovnali jsme z pokutového kopu a měli více jak půl hodiny na to, abychom utkání zvrátili na naší stranu. Bohužel žádná šance se neujala a utkání tak skončilo další domácí ztrátou.

FK Nové Sady
Karel Trnečka, hlavní trenér: My jsme do Krnova přijeli bez dalších dvou nemocných hráčů Škody a Vacka. A tak museli do základní sestavy nastoupit 2 dorostenci a jeden hráč z B týmu. Dali jsme v prvním poločase, krásnou střelou Blahy, gól a pak už to bylo bez šancí. Ve druhém poločase nás hosté třicet minut přehrávali a zaslouženě vyrovnali. Pak jsme ještě pět minut před koncem měli šanci, ale Samek nedal.



Sestavy


FK Kofola Krnov
R. Jaška [-] - M. Daříček [-] , P. Kundrátek [-] , D. Líbař [-] (76. L. Dvořák [-] ) , J. Šimčík [-] - L. Kundrátek [-] , L. Mitura [-] (71. J. Kučerák [-] ) , O. Bartoníček [-] , A. Ondra [-] (57. D. Ivan [-] ) - J. Košárek [-] , M. Cudrák [-]

FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - M. Brhel [-] (66. D. Dvorský [-] ) , J. Blaha [-] , D. Alexa [-] , A. Andreev [-] , T. Maliňák [-] , M. Novotný [-] , M. Samek [-] , A. Dlouhý [-] (66. D. Kipritidis [-] ) , T. Steklý [-] , T. Kopp [-]

ŽK: 2. M. Cudrák , 13. D. Líbař , 84. J. Kučerák - 29. M. Samek , 72. T. Maliňák , 77. M. Novotný .
Místo: Tráva. Počet diváků: 229. Rozhodčí: Běhal Radek - MACRINEANU Jiří, VOJÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.