1:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 14:00

8.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Lokády s Baníkem rozhodla posila z áčka


Branky


13

Druhý od konce proti druhému od začátku, neboli TJ Lokomotiva Mariánské Lázně proti FK Baníku Sokolov B. Role byly předem rozdané a tak zbývalo jen sledovat, zda favorit neškobrtne. A první půle naznačila, že by i teoreticky mohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

V první půli se domácím podařilo hosty zaskočit, Baník si přijel pro snadnou výhru ale snadného na tomto utkání nebylo vůbec nic. Sokolovští byli bez pohybu, těžkopádní a nepřesní, což pomáhalo domácím, kteří byli v první půli psychicky na koni. Ti se na hřišti bili o každý míč a žádný souboj nebyl předem prohraný, s čímž se hosté těžko smiřovali. A tak i přesto, že za rezervu Baníku nastoupila jména jako Kýček, či Mlika, v úvodních pětačtyřiceti minutách branka k vidění nebyla.

Hattrickový spasitel

Do druhé půle už nastoupili hosté znatelně lépe, než do té první a rázem začali získávat otěže nad utkáním. To vyjádřili i střelecky, Kryštof Kýček se po pěti minutách druhé půle prosadil a poslal svůj tým do vedení. O dvě minuty později se Kýček trefil znovu a Baník vedl už o dvě branky. Domácím se nedařilo naladit na bojovnou vlnu z první půle a těžko hledali recept na tým Baníku. Třetí a rozhodující branka přišla necelých dvacet minut před koncem a na svědomí ji měl opět Kýček, který vstřelil hattrick během dvaceti minut. Lokádě se podařilo pět minut před koncem alespoň snížit, na konečných 1:3 upravil Tello Job Sinojara

 

Mariánky tak po nadějné první půli na zázrak nedosáhli, soupeře ze Sokolova ale určitě potrápily. Hosté naopak zajisté nemůžou být spokojeni se svým výkonem. Příští víkend se na půdě Baníku představí rezerva Královského Poříčí vedená Josipem Elijášem, Lokáda zavítá na zápas do Křižovatky, který bude pro oba týmy životně důležitým pro udržení v soutěži a který určitě nabídne mnoho bojovnosti.



Ohlasy k zápasu



FK Baník Sokolov B
Milan Pari, trenér: Do utkání jsme nasadili hráče, kteří nemají tolik odehráno a ti patřili k těm lepším na hřišti. Naopak hráči, na které nejvíce spoléháme, dnes zklamali. Přes upozornění abychom soupeře nepodcenili jsme odehráli asi nejhorší první poločas v této soutěži. Chyběl nám pohyb bez míče, hra s míčem byla pomalá, přihrávky byli velice nepřesné. Díky obětavosti a nasazení byli v prvním poločase nebezpečnější domácí. Po přestávkové domluvě jsme přeci jen druhý poločas odehráli lépe a roli favorita splnili hlavně výsledkově. Celkově jsem z našeho vystoupení zklamán, ale věřím, že se z tohoto utkání poučíme.



Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
D. Czibula [-] - J. Gemov [-] , P. Budi [-] (54. N. Pham [-] ) , T. Sinojara [-] (70. . Dang [-] ) , P. Hančin [-] , V. Mai [-] , A. Paur [-] , O. Kretschmer [-] , V. Semančík [-] , S. Staněk [-] , P. Černík [-]

FK Baník Sokolov B
J. Reiner [-] - V. Verner [-] (65. V. Hendrych [-] ) , M. Krček [-] (9. T. Provazník [-] ) , J. Mlika [-] , K. Kýček [-] , P. Kopřiva [-] , T. Správka [-] (46. R. Heřman [-] ) , R. Heřman [-] , J. Rustler [-] , J. Metlička [-] , M. Fojtík [-]

ŽK: 30. P. Černík , 36. A. Paur - 43. K. Kýček , 83. P. Kopřiva , 84. T. Provazník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Peschel Filip - PACELT Robert, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Jindřich Svůra
Tip experta: výhra hostů

Nejjednoznačnější zápas, hosté potvrdí svou kvalitu a vyhrají vysokým rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tady si myslím, že Sokolov nebude mít žádnou těžkou práci a pořádně si zastřílí. Cítím ve vzduchu debakl 0:10.