Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Baník doma vyhrál, Žandov ho ale potrápil


Branky


9. T. Hemmerka (vl.) , 30. M. Fojtík , 81. M. Fojtík , 83. P. Bílek , 90. M. Majka - 24. O. Nazarenko , 76. O. Nazarenko
14

Rezerva sokolovského Baníku chce nahlédnout minimálně do 1.A třídy, ideálně do Krajského přeboru, a i proto potřebuje vyhrávat co nejvíce zápasů. V posledním kole zaváhala na hřišti Lipové a nakonec mohla být ráda za bod. Žandov patří také mezi silné týmy 1.B třídy a do Sokolova zajížděl s úmyslem navázat na výkon Lipové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas načala vlastní branka

Domácí do utkání vstoupili aktivněji a byli mnohem více na balónu, hosté se poměrně dlouho rozkoukávali a především se snažili nedělat zbytečné chyby. Už v deváté minutě ale museli lovit míč ze své sítě, nešťastně si ho tam srazil Tomáš Hemerka. Hostům se podařilo vyrovnat ve 24. minutě, po chybě domácího stopera se do úniku dostal Oleksandr Nazarenko. Obránci jej sice ještě stihli doběhnout, ale on se jich zbavil a z vápna přehodil domácího golmana. O šest minut později už ale byli domácí opět ve vedení, svou první branku v zápase vstřelil Martin Fojtík. S těsným vedením domácích byl poločas ukončen.

 

Hostům se podařilo vyrovnat

Do druhé půle vstoupili hosté překvapivě aktivně a podařilo se jim domácí mužstvo poněkud zaskočit. Pramenila z toho také vyrovnávací branka. Výborně kopnutý přímák Zdendy Kůty dokázal domácí brankář parádně vyrazit na tyčku, míč se ale odrazil přímo před Sašu Nazarenka a ten v klidu uklidil míč do prázdné branky a připsal si druhý gól v utkání. Pět minut si hosté dělali naděje na bodový zisk, ty ale v 81. minutě rozprášil svou druhou brankou v utkání Fojtík. Domácí ke konci zápasu dominovali a uplatňovali svůj větší fyzický fond. O dvě minuty později se trefil Petr Bílek a bylo to už o dvě branky. Na 5:2 zvyšoval v samotném závěru Matěj Majka

 

Domácí si tak nakonec připisují pro ně povinné vítězství, hosté se i přes slibný výkon vrací domů bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov B
Milan Pari, trenér: Utkání jsme začali celkem dobře. Byli jsme více na míči, přišel brzo gól, vypracovali jsme si další příležitosti, které jsme ale bohužel ve finální části špatně řešili a nepřidali další branky. Tam jsme měli ve skóre více odskočit. Poté, po jednom zaváhání, soupeř vyrovnal a tento gól je vyburcoval k velmi dobrému výkonu. Přesto, že jsme šli opět do vedení, tak mě mrzí, že jsme ten poločas nevyhráli větším rozdílem. V úvodních minutách druhého poločasu jsme opět měli několik dobrých příležitostí se špatným řešením v koncovce. Pak přišli dobré pasáže hostů. Hráli s velkým nasazením a obětavostí. Jejich snaha byla odměněna vyrovnáním. V závěru utkání jsme díky produktivitě Fojtíka šli opět do vedení a po krátkém čase přidali další branku a tam již hosté rezignovali. Hrálo se zajímavé utkání, hosté dobrým výkonem donutili naše kluky hrát naplno až do konce.

TJ Sokol Dolní Žandov
Miroslav Daněk, kapitán: Očekávali jsme hodně fyzicky náročné utkání, a to se potvrdilo. Prvních dvacet minut jsme hráli ustrašeně a jen těžko jsme se dostrávali do hry. Domácí drželi míč skoro pořád. Poté jsme se osmělili a dařilo se nám míč držet po delší časový úsek. V první půlce druhé půle si pak myslím, že přišel náš nejlepší herní úsek, kdy jsme soupeře chvílemi přehrávali. Nakonec jsme byli poměrně blízko bodu, ale v poslední desetiminutovce ukázal Baník svou sílu a hlavně fyzickou převahu. Přesto si myslím, že si kluci zaslouží pochvalu a z hřiště mohli odejít se vztyčenou hlavou.



Sestavy


FK Baník Sokolov B
F. Verner [-] - M. Krček [-] (68. V. Verner [-] ) , P. Moravec [-] , J. Metlička [-] , V. Hendrych [-] (83. T. Provazník [-] ) , M. Majka [-] , P. Bílek [-] , R. Heřman [-] , N. Stan [-] , J. Rustler [-] , M. Fojtík [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - O. Nazarenko [-] , L. Bátovský [-] , Š. Kundrát [-] (83. J. Beňovský [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , Z. Kůta [-] , T. Setnička [-] , M. Daněk [-] , T. Hemmerka [-] , J. Rada [-] (87. M. Setnička [-] )

ŽK: 70. P. Moravec , 75. J. Metlička , 77. R. Heřman , 87. N. Stan - 66. M. Jakubec , 83. T. Setnička .
Hráči zápasu: M. Fojtík - O. Nazarenko , L. Bátovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VU David - VOKOUN Tomáš, MAKOVEC Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jaroslav Bauchner
Tip experta: výhra domácích

Sokolov bude chtít po dvou remízových utkáních venku zabrat a doma vyhrát. Má také možnost využít kluky z áčka a tak tipuji, že vyhrají. Ale ne vysokým rozdílem, Žandov určitě podá dobrý týmový výkon. Na body to ale stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tento zápas se tipuje velmi složitě. S oběma týmy jsme hráli velmi vyrovnané utkání, ačkoli to možná na výsledku s Žandovem nebylo znát. Myslím si, že pokud bude Sokolov posílený opět o nějakou tu posilu z ČFL, tak na domácí půdě zvítězí. Tipuji 5:2.

14. 9. 2021 00:51
Zde to vidím na výhru domácích 4:0