Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov doma nasázel 6 gólů!


Branky


6. Z. Hlous , 16. M. Hlous , 69. M. Hlous , 73. J. Šebek , 84. P. Nechutný , 90. M. Hlous - 67. M. Radil , 86. M. Danko
9

Úněšov si s Planou poradil velmi jednodušše a postupuje tak na 5. místo tabulky. Planá se třemi body naopak zůstala viset na 12. místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí střelci se do toho pustili už od začátku

Úněšov začal být nebezpečný už od začátku zápasu. Hned v 6. minutě se dokázal trefit Zbyněk Hlous. Po něm za nedlouho skóroval jeho jmenovec Martin Hlous a zvýšil stav na 2:0. Planá na to nedokázala nijak odpovědět. A tak si domácí nesli dvougólové vedení do druhého poločasu. 

Planá druhý poločas nezvládla

V druhé polovině začal být nebezpečný i tým hostů. V 67. minutě dokázal snížit Marek Radil, jeho radost však netrvala dlouho. A přišla znovu řada na domácí, u kterých se znovu prosadil Martin Hlous. Po něm pokračovala rychlá smršť branek, začal to v 73. minutě Jan šebek, další byl Petr Nechutný. A po nich pokračovali naopak hosté, konkrétně Marek Danko, který lehce poupravil skóre. Třešničkou na dortu pro domácí byla 90. minuta, kdy svůj třetí a zároveň poslední gól vstřelil Martin Hlous. Po velké přestřelce zápas skončil 6:2. 

 

 



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Hrubý [-] , M. Mižár [-] , P. Nechutný [-] , J. Havel [-] , D. Šura [-] , M. Hlous [-] , J. Šebek [-] , P. Rabada [-] , T. Janda [-] , Z. Škopek [-] (72. T. Bochníček [-] ) , Z. Hlous [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - D. Sovka [-] , V. Lafata [-] , M. Radil [-] (78. J. Veselý [-] ) , J. Bucsuházy [-] , P. Brožíček [-] (62. D. Vladař [-] ) , R. Miklas [-] (46. P. Mikota [-] ) , M. Danko [-] , D. Kloužek [-] , O. Suchý [-] (55. R. Homolka [-] ) , J. Kopča [-] (78. J. Šindelář [-] )

ŽK: 39. T. Janda , 56. Z. Škopek , 60. M. Mižár , 74. J. Havel , 83. J. Šebek - 8. M. Radil , 10. D. Kloužek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRAUZ Jan - SOPR Dušan (N), HLINČÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tipuji remizu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza