5:1
(2:1)
19. J. Šebek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov potvrdil roli favorita


Branky


3. L. Ledvina , 13. A. Polák , 63. M. Dufek (p.) , 84. A. Polák , 87. T. Adamka - 19. J. Šebek (p.)
13

Úněšov nestačil na tým domácích a prohrál vysoko 5:1. Postřekov ukázal, že patří mezi nejlepší týmy soutěže a bude se rvát o první místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se začátku vůbec nebáli

Zápas začal velmi rychle, už v 3. minutě přišla radost domácích. Kdy se po rychlé akci prosadil střelou na zadní tyč Lukáš Ledvina. Postřekov v rychlém tempu pokračoval i nadále a po 10 minutách padl další gól. K zblokované střele se dostal postřekovský forward Adam Polák, který nekompromisně skóroval na 2:0. Domácí s aktivitou trošku polevili a to byla šance pro hosty, kteří je začali tlačit. To vyústilo v 19. minutě v pokutový kop z kterého dokázal snížit stav na 2:1 Jan Šebek. Hosté se snažili v prvním poločase ještě o srovnání, ale to se jim nepovedlo a skóre zůstalo stejné. 

Úněšov nezvládl druhý poločas

V druhé polovině se znovu dostávali do šancí spíše domácí. V 63. minutě Lukáš Ledvina zatáhl míč po kraji a po nedovoloném zákroku přišlo odpískání pokutového kopu. Z toho se dokázal trefit Matěj Dufek a zvýšil stav na 3:1. Krátce před koncem zápasu se z centru dokázal trefit Adam Polák. Do toho se za nedlouho přidal i Tomáš Adamka, který se po krásné akci s Adamem Polákem blýskl gólem na 5:1. To znamenalo konec zápasu a i vysokou výhru domácích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Trenér, pan Wirt: Hráli jsme od začátku velmi aktivně, soupeř nevěděl co s námi. Dokázali jsme se mnohokrát dostat před soupeřovu branku přes naše rychlé kraje a toho jsme i hodně využívali. Hráči utkání Lukáš Ledvina a Adam Polák




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - M. Dufek [-] , A. Polák [-] , J. Strnad [-] (72. D. Karlík [-] ) , T. Adamka [-] , J. Závodný [-] , J. Bláha [-] (81. D. Steinberger [-] ) , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] , L. Klukan [-] (56. F. Kreuz [-] ) , V. Královec [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - D. Šura [-] , M. Hlous [-] , J. Mikeska [-] (75. E. Paulfranz [-] ) , D. Randa [-] , J. Šebek [-] , P. Rabada [-] , T. Janda [-] , Z. Škopek [-] , Z. Hlous [-] , M. Mižár [-] (56. J. Hodek [-] )

ŽK: 44. V. Královec - 36. D. Šura , 42. M. Mižár , 68. J. Mikeska .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hálek Pavol - KUŽELKA Karel (N), MIŽÁR Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Šimon Knopp

Expert: Michael Nidl
Tip experta: výhra domácích

Domácí po slabším začátku sezóny nabírají na obrátkách a s Úněšovem si nenechají vzít ani bod.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích