3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 15:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov v Klenčí nepochodil


Branky


19. J. Franek , 73. V. Čech , 84. . Copot
12

Klenčí chytilo skvěle začátek zápasu a berou po druhém zápase první cenné vítězství. Úněšov naopak neobhájil svoje vítězství v prvním zápase a v Klenčí nevstřelili ani jeden gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klenečská defenzíva byla skvěle připravena

Z obou stran hodně opatrný a pomalý fotbal, kde týmy moc ze svých fobalových kvalit neukázaly. Dlouhé vyčkávání na chybu soupeře, ať už na jedné, či druhé straně. V prvním poločase s minimen šancí. Kde v 19. minutě po hostující chybě a odrazech před jejich gólmanem, domácí Jindřich Franěk doslova dotlačil gól do sítě. Domácí hrozili z brejků, Úněšov po standardních situacích. Do konce poločasu se už skóre nezměnilo, a tak Úněšov i přes lepší rozehrávku a větší držení míče, nedokázal srovnat.        

Úněšov nedokázal přelstít domácí obranu

Druhý poločas vypadal podobně. Úněšov častěji držel balon, ale veškeré jejich akce nebyly dotaženy k zakončení a postupem času, začali tahat za kratší konec. Když domácí Vladimír Čech z dalšího brejku přidal v 73. minutě další branku. Úněšov ztrácel 0:2 na domácí a už mu nezbývalo moc možností. Domácí stále drželi svoji defenzívu na šťopkách a nepouštěli hosty do žádných větších šancí. Hra se tak začala kouskovat a toho využil domácí Vladislav Copot a upravil stav na 3:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavia Úněšov
Hráč, Jakub Mižár: Podprůměrné utkání, kde se nebojím říci, že jsme soupeře herně přehrávali. Ale bohužel po velké vápno. Nebyli jsme schopni přejít soupeřovu dobře organizovanou obranu. Naše finální fáze byla katastrofální a zkušení hráči domácích svoje šance dokázali proměňovat. Tímto jim gratulujeme k vítězství. My máme spousty práce a na čem pracovat do dalších zápasů, aby se naše potence neopakovala.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - J. Řezníček [-] (50. F. Maslen [-] ) , J. Čech [-] , J. Franek [-] (70. . Copot [-] ) , V. Čech [-] , V. Čech [-] , T. Hromník [-] , F. Smazal [-] , T. Čipera [-] , P. Sokol [-] , P. Osvald [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Hrubý [-] - M. Hlous [-] , J. Šebek [-] , P. Nechutný [-] (46. D. Souček [-] ) , D. Šura [-] , Z. Hlous [-] , Z. Škopek [-] , T. Janda [-] , P. Rabada [-] , J. Mižár [-] , M. Mižár [-]

ŽK: 12. T. Hromník - 14. M. Hlous , 50. M. Mižár , 52. J. Šebek , 57. D. Šura . ČK: 55. M. Hlous .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Fanfule Adam - CHMELÍK Miroslav, ŽEMBERI Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Šimon Knopp

Expert: Michal Kapic
Tip experta: výhra hostů

Klenčí přivítá doma tým z Úněšova. Tento zápas zůstane dlouho vyrovnaným, nakonec však rozhodnou zkušenosti. A hosté si odvezou tři body.

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů