2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

25.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovice mají veledůležité tři body


Branky


0

Velké Karlovice porazili silnou Opavu a připsali si velmi cenné tři body v boji o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kučera to začal

Opava začala utkání dobře, hráli líbivý technický fotbal, ale vše končilo na pozorné obraně domácích. A naopak to byli domácí, kdo jako první udeřil. V 15. minutě Škrobák ideálně našel Kučeru a ten se nemýlil. 1:0. Domácí poté měli ještě další šance Hegra, Pavelky i Škrobáka, ale ani jeden z nich své šance neproměnil. A to samé platí i o hostujícím Rolném, který svou šanci také zahodil. A proto poločas skončil vedením domácích 1:0.

Klembara přišel, dostal dvě žluté a zase odešel

Ve druhém poločase se hrál opět otevřený, rychlý, ale i tvrdý fotbal plný osobních soubojů. Do šancí se dostávali jak domácí (Kučera, Mikula, Pavelka) tak i hosté (Fišer, Rolný), ale góly nepřicházely žádné. V 57. minutě nastoupil na hřiště opavský Klembara, trochu se rozkoukal a v 80. minutě viděl první žlutou kartu a za tři minuty uviděl druhou žlutou, následně červenou a mohl jít zpět ze hřiště. To na domácí straně nastoupil v 91. minutě Mynarčík, který hned na to utekl všem, hostující brankář ještě vyběhnutím mič vyrazil, ale na dorážku Škrobáka už byl krátký. 0:2. A body zůstaly doma.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
M. Sváček [-] - M. Štuler [-] , T. Ondřejka [-] (78. P. Píšek [-] ) , M. Pavelka [-] - J. Kučera [-] , T. Chuchma [-] - J. Pavelka [-] (91. A. Mynarčík [-] ) , P. Škrobák [-] - M. Podešva [-] (46. V. Vašut [-] ) , J. Mikula [-] , T. Heger [-]

SFC Opava B
J. Kubný [-] - M. Hrabina [-] , J. Swiech [-] , P. Mezera [-] , J. Košárek [-] - D. Fišer [-] , P. Uvíra [-] , L. Češek [-] , P. Dřizgevič [-] , A. Rolný [-] - A. Korbel [-] (57. P. Klembara [-] )

ŽK: 55. T. Chuchma , 63. T. Heger , 66. J. Kučera , 88. P. Škrobák , 91. M. Sváček - 40. M. Hrabina , 80. P. Klembara . ČK: 83. P. Klembara .
Místo: Velké Karlovice. Počet diváků: 136. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - MIKESKA Karel, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.