2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:3
(0:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

06.05.2016 17:00

25.kolo, Divize E, 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Petrovice zdramatizovaly boje o postup a vezou tři body z Petřkovic


Branky


59. M. Václavík (p.) , 90. R. Baranek - 17. K. Maceček (vl.) , 37. D. Puškáč , 79. P. Malíř
0

Utkání se předehrávalo již v pátek, poněvadž o víkendu se na hřišti pořádal již tradiční turnaj mládeže. Petrovice přijeli velmi dobře připraveni a po zásluze odvážeji tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól Macečka nastartoval Petrovice

Ze začatku se hrálo celkem opatrně na obou stranách. Ale přišla 17. minuta, kdy po rohovém kopu a prudkém centru hostujícího hráče si do vlastní sítě míč srazil domácí Maceček. 0:1. Maceček již za chvíli chtěl vše odčinit, ale v jasné tutovce netrefil svatyni hostujícího mužstva. A tak ve 37. minutě opět udeřili hosté z Petrovic. Po nádherné akci z vlastní půle, Malíř poslal centrovaný míč do šestnáctky domácích a nabíhající Puškáč nekompromisně hlavou trefil. 0:2. Do kabin se odcházelo lépe hostujícím hráčům.

Petrovice si zápas pohlídaly

Domácí přišli do druhé půle se snahou něco se zápasem ještě udělat. A to se jim v 59. minutě podařilo. Hostující Bajzath, po zmatku v obraně, fauloval a pískal se pokutový kop. K němu se postavil Václavík a nedal brankáři žádnou šanci. 1:2. Ač se domácí snažili, tak si žádný větší tlak nevytvořili. Naopak hosté hrozili z rychlých brejků. Minimálně další tři šance volaly po gólu. Hlavně D. Puskáč mohl navýšit skóré, ale všemu zabránil výborně chytající Buček. V 79. minutě už ani exligový gólman domácích nezabránil hostujícím hráčům skórovat. Malíř utekl všem a s přehledem zvýšil. 1:3. Ke konci zápasu ještě po závaru snížil Baranek, ale to bylo vše a hned následně rozhodčí zápas ukončil. A tak Petrovice stáhly náskok Petřkovic na sedm bodů.

Sestavy


FC Odra Petřkovice
A. Buček [-] - D. Kašický [-] (46. A. Hubeňák [-] ) , Z. Staněk [-] , R. Wozniak [-] - D. Levčík [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] (78. R. Pelán [-] ) , S. Burian [-] , M. Václavík [-] , M. Švábík [-] (46. J. Ptáček [-] ) - K. Maceček [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - D. Gill [-] , J. Hoffmann [-] , T. Bajzath [-] , M. Puškáč [-] (87. P. Chwastek [-] ) - P. Škuta [-] , P. Malíř [-] , P. Miko [-] , P. Moskál [-] , A. Leibl [-] - D. Puškáč [-]

ŽK: 22. S. Burian , 49. R. Wozniak , 85. R. Pelán , 88. Z. Staněk - 9. P. Škuta , 57. A. Leibl , 58. T. Bajzath , 83. P. Miko .
Místo: Tráva. Počet diváků: 361. Rozhodčí: Mrázek Petr - ŠIŠTÍK Petr, ŽUROVEC David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.