Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:15

28.kolo, Divize E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

1.0

Jídlo

1.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

Havířov si veze bod z Opavy


Branky


0

V Opavě vybojoval Havířov cenný bod, a to hlavně skvěle chytajícímu Radimu Smětákovi, který inkasoval jen jednou a přitom chytil sedm vyložených šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Směták pochytal vše

Zápas začal zostra. Opavané měli první vyloženou příležitost už ve 2. minutě domácí. Radim Směták skvěle zakročil a beci zastavili dorážku na brankové čáře. Domácí mladíci měli lepší pohyb a od 20. minuty počítali jednu neproměněnou šanci za druhou. Jen díky střelecké impotenci a fantastickému Smětákovi nebylo o osudu zápasu rozhodnuto v první části.

Jediná střela stačila Havířovu na bod

Druhá půle pro MFK Havířov nezačala dobře. Rolný se ocitl sám před Smětákem, neuspěl s přehozením havířovského gólmana lobem ani dorážkou, ale na druhou dorážku už Směták šanci neměl – 1:0. Domácí byli nadále aktivnější, ale už se nedostávali tak často do střeleckých pozic a nakonec dostali lekci z produktivity. V 59. minutě se Gomola dostal za obranu a s přehledem vyrovnal na 1:1. První střela havířovských na branku skončila gólem a Indiáni se rozehráli. Bojovali a drželi domácí na uzdě, takže mohli diváci vidět hektický závěr. V 82. minutě sklouzl nepříjemně míč po mokré trávě, ale perfektní reflex předvedl opět Směták. Chvíli na to se na druhé stráně hnal do brejku střídající Karel Skoupý, ale jeho střela neměla naději na úspěch. V nastavení přišla ještě jedna svízelná situace. Směták vyboxoval míč na hranici pokutového území a následný domácí lob skončil naštěstí pár centimetrů nad břevnem.



Sestavy


SFC Opava B
K. Lasák [-] - L. Češek [-] , J. Swiech [-] , P. Mezera [-] , J. Košárek [-] - D. Fišer [-] , P. Uvíra [-] (75. R. Kirschner [-] ) , A. Rolný [-] , P. Dřizgevič [-] , M. Musila [-] - A. Korbel [-] (80. M. Hrabina [-] )

MFK Havířov
R. Smětak [10.0] - P. Zupko [-] , P. Michalčák [-] , T. Omasta [-] , L. Skoupý [-] - T. Gomola [-] , V. Trmal [-] (46. N. Němec [-] ) , V. Babič [-] , J. Cenek [-] , D. Musiol [-] (79. L. Vagner [-] ) - K. Rozsíval [-] (60. K. Skoupý [-] )

ŽK: 29. D. Fišer , 54. J. Košárek , 90. A. Rolný - 62. D. Musiol , 83. L. Skoupý .
Místo: MěFS. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Galásek Michal - ŽUROVEC David, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.