1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doma znovu bez bodu


Branky


11

Fotbalisté Meteoru Tábor přivítali na svém trávníku v dalším zápase 1.A třídy veselskou Lokomotivu, se kterou v loňském nedohraném ročníku prohráli 0:1. I tento zápas výsledkově ovládli hosté, kteří dokázali zvítězit 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

V úvodu zápasu se hrál opatrný fotbal z obou stran a ničemu ani nikomu nepomáhalo hodně podmáčené hřiště. Meteor hrál s míčem na svých kopačkách, ale do žádných vážnějších šancí se nedostával. První zajímavá situace se tak udála až ve 20. minutě, kdy byl ve vápně soupeře sražen Lachout, rozhodčí však souboj neodpískal. Na další šanci se čekalo až do 35. minuty a tentokrát už to byla šance gólová. Kapitán Lokomotivy Čížek dokázal od lajny odcentrovat přes Kollárika do vápna, kde se nepodařilo odpálit míč Peckovi, kterému míč na mokrém povrchu podjel pod nohou až k osamocenému Ježkovi a ten se z hranice penalty nemýlil - 0:1. O pár minut později mohlo být pro domácí ještě hůře, když se za obranou vynořil znovu Ježek, kterého v nájezdu vychytal Hanzal v domácí bráně. Gól by ale stejně neplatil, jelikož pomezní rozhodčí zvedl ofsajd. Závěr prvního poločasu už poté další zajímavější příležitost nenabídl, a tak se do kabin šlo za stavu 0:1.

Domácí i přes snížení skóre remízu nakonec neuhráli

Druhý poločas mohl odstartovat hned gól, ale centrovaný balón po rohu nedokázal Fiala dostat v dobré šanci mezi tři tyče. O dalších pár minut později měli domácí možnost zajímavého přímého kopu, jenomže Štumfol napálil míč pouze do zdi. V 67. minutě mělo Veselí možnost také standardní situace, po které se dokázal prosadit Doležal, který se jako první dostal k odraženému míči a usměrnil ho do odkryté brány - 0:2. Domácí se snažili s nepříznivým vývojem něco dělat, ale veselští se stíhali přesouvat s hrou a v zadních řadách nenechávali volné prostory. Jediná výjimka se stala v 78. minutě, kdy Fiala naservíroval pěknou přihrávkou vzduchem míč Sedláčkovi, který se prosadil už potřetí v sezoně a brankou dal tak ještě naději svému týmu aspoň na srovnání. Závěrečný tlak od domácích ale nenastal, a tak Veselí zůstalo po třech zápasech neporažené. V příštím kole Lokomotiva přivítá poslední tým soutěže Slavii ČB, která ve třech zápasech nedokázala uhrát ještě ani bod. Meteor se představí v Nové Včelnici, která si připsala jeden bod za domácí remízu 2:2 s Nemanicemi.

 

 

Vojta Kollárik



Sestavy


FK METEOR Tábor
P. Hanzal [-] - V. Sedláček [-] , P. Lachout [-] , V. Kollárik [-] (67. F. Štrincl [-] ) , J. Pípal [-] , D. Fiala [-] , F. Široký [-] , T. Syrovátka [-] (56. M. Löffler [-] ) , P. Štumfol [-] (78. M. Pekárek [-] ) , M. Pecka [-] , P. Hořejší [-]

TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - D. Doležal [-] , R. Mach [-] , P. Hájek [-] , M. Čížek [-] , J. Kadlec [-] , M. Ježek [-] , P. Fukal [-] (85. J. Lukáš [-] ) , D. Čech [-] , P. Nuhlíček [-] , J. Marcilis [-] (80. V. Pechlát [-] )

ŽK: 63. M. Löffler , 66. J. Pípal , 86. D. Fiala - 51. D. Čech , 62. P. Hájek , 91. M. Ježek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: TALÍŘ Milan - HERZOG Radek, KŘÍŽOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Vladimír Božovský
Tip experta: výhra hostů

Souboj mládí a zkušenosti. Očekávám vyrovnaný zápas, který ale rozhodnou zkušenosti na straně Veselí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích