J. Šindelka 71. (p.)
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot vyhrál i ve Žďáře


Branky


71. J. Šindelka (p.) - 58. P. Balážik , 65. J. Kosorin (p.) , 68. J. Kosorin
9

Hosté vstřelili v krátkém sledu tři branky a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Lepší vstup do utkání měli hosté a v 8. minutě hlavičkový pokus skvěle vyrazil Jícha. Ve 24. minutě opět výborně Jícha nejprve vychytal samostatný nájezd, aby si poradil i s nebezpečnou dorážkou. V 32. minutě další střelecký pokus z 20 metrů opět Jícha zneškodnil, a tak se odcházelo do šaten za bezgólového stavu.

Hosté po přestávce rozhodli

Druhý poločas již přinesl změnu stavu. V 58. minutě po rychlém kontru do otevřené domácí obrany zakončil pohlednou akci Balážík - 0:1. V 65. minutě se po faulu ve vápně pískala penalta. Tu bezpečně proměnil hostující Kosorin - 0:2. V 68. minutě se dostal ve velkém čtverci k míči opět Kosorin, který si připsal druhou branku v zápase. První jeho střelu stačil ještě Jícha vyrazit, aby na jeho dorážku už byl krátký - 0:3. Výhodu pokutového kopu dostali také domácí fotbalisté a Šindelka alespoň zkorigoval konečné skóre na - 1:3. 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Josef Chmelík (trenér): Soupeř měl velkou kvalitu, které jsme dokázali čelit jen v prvním poločase. Po první inkasované brance jsme už hráli křečovitě. Pár šancí jsme měli, ale stále se trápíme v koncovce.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): První poločas ovlivnil velmi silný vítr, přesto jsme herně dominovali, ale ani jednu ze tří šancí jsme neproměnili. Soupeř hrál trošku agresivněji, ale to jsme čekali. Naší nejslabší pasáží byl začátek druhé půle, kdy se nám nedařilo hrát tak dobře kombinačně. Zápas se zlomil až po našem prvním vstřeleném gólu, kdy jsme se uklidnili a přidali ještě další branky. S výsledkem musíme být spokojení, jen mě mrzí, že jsme to neuhráli vzadu s nulou, když už jsme měli pěknou sérii tří zápasů bez inkasovaného gólu. Kuba Klimeš se tam ale vrhnul soupeři pod nohy, ten si balon šikovně pokopl před sebe a pískala se penalta. Teď nás čeká s hráči ukončená, ale přemýšlíme, že ještě budeme nějakou dobu trénovat, protože zimní pauza je hodně dlouhá. Sejít k zimní přípravě bychom se měli až v polovině ledna.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Šindelka [-] , D. Novotný [-] , R. Sodomka [-] , M. Zažímal [-] (89. J. Henzl [-] ) , D. Požár [-] , L. Trojánek [-] , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-] , R. Kunstmüller [-] , S. Švoma [-]

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , T. Královič [-] (85. T. Morávek [-] ) , M. Totka [-] , J. Hromek [-] (62. J. Lenhard [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , J. Kosorin [-] , R. Sabler [-] (70. D. Kondrlík [-] ) , N. Mihál [-] , T. Milota [-]

ŽK: 45. R. Kunstmüller , 56. D. Novotný , 64. R. Sodomka , 65. L. Trojánek , 72. M. Šerý - 72. J. Klimeš , 79. T. Královič . ČK: 79. L. Trojánek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: PETRLÍK Ladislav - VOSTREJŽ Ivan, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 22:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 17:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:39
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 10:45
Martin Mužátko

Expert: Nikolas Včelka
Tip experta: výhra hostů

0:3 - nečekám lehký zápas, ale jsme na vlně a doufám, že to potvrdíme.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 09:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 16:54

Tip: výhra hostů