4:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 14:30

12.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lanžhot bere jasné tři body


Branky


10

Domácí byli lepší a o třech bodech rozhodli během prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Přes tři stovky diváků nemusely na první branku dlouho čekat. Hned v 8. minutě využil nedorozumění dvou obránců hostí Sabler, který je obral o balon a krásně obstřelil brankáře - 1:0. Hráči Staré Říše na útočné polovině ztráceli balony a nechali domácí, aby se do jejich obrany zakousávali stále častěji. Výsledkem nemohlo být nic jiného než další branka. Ve 20. minutě se Královič na vrcholu vápna neunáhlil a posunul balon doleva na lépe postaveného Kosorina, který už trefoval prázdnou bránu - 2:0. Ten samý hráč se třízápasové absenci způsobené zraněním prosadil ještě ve 29. minutě. Obtočil se i s míčem kolem svého strážce a krásnou umístěnou střelou obstřelil brankáře Jíchu - 3:0. Devastaci hostujícího týmu dokonal ve 35. minutě Sabler, který těžil z úniku Královiče po pravé straně a přesném centru na jeho kopačku - 4:0.

Domácí si vedení pohlídali

V 55. minutě se mohl poprvé v sezoně gólově prosadit střídající Mihál, ale tváří v tvář brankáři napálil jen jeho nohy. O chvíli později Kosorin odmítl hattrick a vyprášil jen rukavice brankáře hostí. V 66. minutě mohl slavit gól i střídající Kondrlík, ale orazítkoval břevno a o chvíli později mu přihrávka Kosorina před prázdnou branku skončila bohužel na patách. Trenér Hílek posléze na trávník bez obav o výsledek poslal všechny hráče z lavičky. Přesto mu možná zatrnulo, když se hosté pět minut před koncem dostali před Klimeše, ten ale závar ve vápně za pomoci obětavého obránce Miloty vyřešil a uhájil tak svou šestou nulu v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): S výhrou 4:0 jsme spokojení, před zápasem bychom ji určitě brali. V prvním poločase jsme se prezentovali podle našich představ, hráli jsme aktivně a dávali jsme branky. To se nám líbilo. Určitě nám pomohlo, že jsme prakticky z prvních dvou velkých šancí dali dvě branky a uklidnili jsme se. Druhý poločas jsme chtěli hru kontrolovat a dohrát to v klidu. Samozřejmě jsme chtěli dát ještě nějaké góly, šance na to byly, ale s tou druhou půlí tedy spokojení nejsme. Chyběla tam taková kompaktnost, kterou bychom se chtěli prezentovat celých devadesát minut, aby nevznikala hluchá místa. Pozitivní je, že se nám konečně vyprázdnila marodka, měli jsme plnou lavičku náhradníků. Jen je škoda, že už je skoro konec podzimu.




Sestavy


TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , T. Královič [-] , M. Totka [-] (73. N. Včelka [-] ) , A. Pidruchnyi [-] , J. Kosorin [-] (79. T. Morávek [-] ) , R. Sabler [-] (46. N. Mihál [-] ) , J. Hromek [-] (59. D. Kondrlík [-] ) , J. Lenhard [-] (79. R. Piši [-] ) , T. Milota [-]

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - L. Gall [-] , L. Pivonka [-] , V. Švarc [-] (46. J. Pinc [-] ) , M. Kříž [-] (79. D. Kupka [-] ) , O. Kvych [-] (46. M. Vondrák [-] ) , R. Svoboda [-] , P. Heide [-] , G. Dano [-] , J. Chramosta [-] , J. Cejpek [-]

ŽK: 74. P. Mikúšek , 77. T. Královič - 27. G. Dano , 71. J. Cejpek .
Hráči zápasu: J. Kosorin , R. Sabler .
Počet diváků: 333. Rozhodčí: Mojžíš Jakub - BĚLÁK Marek, URBÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 08:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 16:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 07:00
Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: výhra domácích

Lanžhot vyhraje vyšším rozdílem 4:0.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 14:12
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 09:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 17:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 10:53

Tip: výhra domácích