L. Kaďorek 19. (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přemysl Fousek se pomalu stává spasitelem Blanska


Branky


19. L. Kaďorek (p.) - 89. P. Fousek
0

Kozlovice už podruhé za sebou zažily zklamání v podobě vyrovnávací branky v opravdu posledních minutách zápasu. Naopak Blansko podruhé za sebou v posledních minutách vyrovnávalo a to vždy Přemyslem Fouskem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním víceméně nudném poločase šly Kozlovice do vedení v 19. minutě. Michal Axamit doslova "vysvačil" obránce hostů a byl ve vápně faulován. Nařízenou penaltu proměnil Kaďorek. Kozlovice pak měly více ze hry, ale po hříchu se žádný z týmů do ohrožení branky soupeře nedostal. Ve druhém poločase hosté přidali a začali držet míč na svých kopačkách. Ke gólovým příležitostem to však prakticky nevedlo, naopak to byly Kozlovice, které měli v 60. minutě první čistou šanci zápasu. Schlehr vyslal do samostatného úniku Janoštíka, ten však trefil pouze vyběhnutého brankáře Blanska Jurana. Po pár minutách měl tutovku také Kaďorek, také on ale sám před Juranem selhal, snažil se brankáře hostů přehodit, ale jeho oblouček skončil těsně vedle blanenské brány. Hosté se do vápna přes hodně zezadu bránící domácí nemohli prosadit a tak hrozili jen střelami z větší vzdálenosti, ale Kadlec v kozlovické bráně s nimi moc práce neměl. Poslední velkou šanci si domácí vypracovali po standardce Kaďorka, Janoštík se však ve stoprocentní pozici po míči hlavou natahoval marně. Blansko vyrovnalo v hodině dvanácté. V 89. minutě zápasu centroval do vápna ze standartky Gromský a po teči Přemysla Fouska skončil míč v brance. Zápas tak skončil 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Kozlovice
Roman Matějka, trenér Kozlovic: Déjà vu minulého týdne. Jdeme třikrát sami na gólmana, nedáme to, a pak dostaneme jednu šmudlu. Nemůžeme se divit, dobře nám tak.

FK Blansko
Michal Kugler, trenér Blanska: Začali jsme se třemi útočníky, chtěli jsme soupeře zatlačit. Bohužel jsme po naší chybě dostali z penalty gól. Karty se obrátili. Soupeř zalezl, hrál na brejky, což byl problém. Změnili jsme rozestavení, dostali jsme se postupně do hry a přineslo to nakonec užitek v podobě vyrovnání. Soupeř před tím mohl vedení pojistit, ale nestalo se. Podle mě si naši hráči za práci, kterou odvedli, vyrovnání zasloužili.



Sestavy


FK Kozlovice
P. Kadlec [-] - M. Axamit [-] , M. Dostál [-] , D. Střelec [-] , M. Schlehr [-] , L. Kaďorek [-] , J. Ferko [-] (68. A. Galetka [-] ) , D. Hradil [-] (76. L. Žůrek [-] ) , T. Heger [-] , M. Král [-] , R. Janoštík [-] (86. P. Nevřela [-] )

FK Blansko
D. Juran [-] - D. Müller [-] , J. Šplíchal [-] , P. Gromský [-] , R. Buchta [-] (54. T. Jarůšek [-] ) - P. Šíp [-] , M. Kugler [-] , P. Fousek [-] - J. Trtílek [-] , D. Jukl [-] (76. L. Chloupek [-] ) , O. Ullmann [-] (85. J. Kratochvíl [-] )

ŽK: 85. P. Fousek .
Hráči zápasu: M. Axamit - P. Fousek .
Místo: tráva. Počet diváků: 280. Rozhodčí: Křenek Tomáš - ŠULA Petr, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.