1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

18.kolo, Divize D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby si to rozdali po bodu


Branky


0

V prvním poločase se spíše hráči oťukávali, ale ve druhém poločase začali úřádovat hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl povedený z obou stran. Více měli míč na svých kopačkách domácí, ale do první šance se procpal hostující Veselský, který minul. Na druhé straně se opřel do balonu Kavka, v tomto prostoru ale operoval pozorný Kubát. Ten se vyznamenal i při Zábrodského střele, kterou vyrazil nohou. Polná pak mohla děkovat Kučerovi, který svůj tým zachránil včasným výkopem z brankové čáry. Skóre se tak měnilo až ve 25. minutě, kdy centr Fadrného našel Zábrodského, který hlavou vrátil na Hrdličku, a ten si připsal svůj první divizní gól. Srovnat mohl Jiroutek, ale trestný kop prosvištěl nad břevnem, a když zahodil vyloženou šanci i Benda, šli do kabin spokojenější domácí.

Těm ale pauza moc neprospěla, protože hrát začal více Brod. Ve finální fázi ale kupil nepřesnosti, takže z tlaku moc vyložených šancí nevytěžil. Slavoj nakonec v závěrečné čtvrthodině doplatil na ubývající síly. Vopršal šel ve vápně důrazně do míče, který dopravil za záda Skočdopoleho. A mohlo být pro Polnou ještě hůře. Vopršal ale sám před gólmanem odmítl roli hrdiny.



Ohlasy k zápasu



FC Slovan Havlíčkův Brod
Matěj Vopršál - hráč: V prvním poločase byla lepší Polná, měla lepší nástup. Můžeme být rádi, že jsme prohrávali jen 1:0, podržel nás gólman Jirka Kubát. Ve druhém poločase jsme byli lepší, od 60. minuty si troufám tvrdit, že bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, ale s pokorou bod musíme brát.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - Š. Bambula [-] , Z. Kučera [-] , J. Urbánek [-] , J. Fadrný [-] - D. Kavka [-] , J. Urbánek [-] (89. J. Kubec [-] ) , P. Benda [-] , V. Haala [-] (72. J. Klíma [-] ) - J. Zábrodský [-] , J. Hrdlička [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Kubát [-] - F. Křivka [-] , L. Hekerle [-] (86. J. Tuhý [-] ) , T. Vařejka [-] , R. Háněl [-] - J. Portyš [-] (46. O. Štědrý [-] ) , J. Henek [-] , A. Polívka [-] (79. A. Plichta [-] ) , T. Jiroutek [-] - M. Veselský [-] , M. Vopršal [-]

ŽK: 69. J. Urbánek - 21. L. Hekerle , 57. F. Křivka , 58. R. Háněl , 64. A. Polívka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 185. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - DENEV Alex, KŘENEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.