Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov B vyloupil Pohledec


15

V posledním podzimním kole zavítala na půdu třetího Pohledce rezerva Křižanova. Vzhledem k souběžně hranému zápasu mezi Křižanovem "A" a Rozsochami hosté přijeli ve značně improvizované sestavě, v níž se objevili mj. hned čtyři dorostenci, z toho tři v základu. O favoritu utkání tedy nebylo ani nejmenších pochyb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Úvod zápasu se odehrával dle papírových předpokladů. Domácí, byť hrající v prvním dějství proti silnému větru, od prvních minut přišpendlili hosty k jejich vápnu a po dobře sehrané standardce a nekompromisnímu zakončení Šolce se dostali do vedení. Ofenzivní výpady Pohledce pokračovaly, domácí borci ale až příliš často vymýšleli zbytečně kostrbatá řešení, místo aby se rozhodli o zakončení. Do dvougólového vedení se dostali po 20 minutách, kdy nejprve prudkou ránu do odkryté části branky dokázal pohotově zlikvidovat Homola, zakončení Jambora ovšem on ani nikdo z jeho spoluhráčů zamezit nedokázal, mj. i proto že Jambor si v souboji s Uhlířem počínal na hranici pravidel. Rozhodnout domácí mohli po několika dalších okamžicích, po hezky sehrané akci ovšem zadunila pouze levá tyč hostující branky. Zdramatizování zápasu přišlo na konci první půle, kdy se nadvakrát prosadil mladíček Procházka. Jako by domácí tento gól nevnímali jako dostatečné varování, po rychle vhozeném autu se opět Procházka řítil z úhlu sám na Hájka, kterému zakončením na zadní tyč nedal příliš šancí zasáhnout. Do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Křižanov dotáhl zápas do vítězného konce

Kdo z domácích příznivců čekal, že v druhé půli bude jen otázka skóre, jak moc dokáží domácí borci využít extrémně silného větru ve svých zádech, byl zklamaný. Pohledec si totiž s přírodním živlem nevěděl příliš rady, většina přihrávek tak byla nepřesná (příliš dlouhá), hostující defenziva navíc fungovala dobře a myšlenky domácích dobře četla. Hosté se na několik protiútoků vzmohli i v druhé půli a vykazovali přitom dechberoucí efektivitu - varováním měla být akce po dobře sehraném rohovém kopu, která skončila Veselského tyčkou zblízka, Pohledec ovšem zdvižený prst nebral vážně, a trestem mu tak byla třetí branka hráče zápasu Procházky, který nepříliš povedenou ranou dokázal propasovat míč za Hájkova záda. Utkání tak skončilo navzdory papírovým předpokladům seznační výhrou hostů, kteří podali bojovný týmový výkon bez jediného slabého článku.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - O. Žák [-] , F. Karmazín [-] (77. P. Prchal [-] ) , F. Lhotský [-] , T. Šolc [-] , J. Vašík [-] (70. V. Šaroun [-] ) , M. Fajmon [-] , L. Jambor [-] , L. Novotný [-] , J. Pustina [-] , M. Šajner [-] (85. K. Hofta [-] )

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Veselský [-] (90. L. Burian [-] ) , M. Procházka [-] , M. Částek [-] (87. M. Král [-] ) , M. Broža [-] , M. Burian [-] , M. Sklenář [-] , J. Pavlík [-] (67. M. Žejšek [-] ) , A. Nedoma [-] (67. D. Plocek [-] ) , J. Uhlíř [-] , J. Mužátko [-]

ŽK: 76. M. Šajner , 76. L. Jambor , 80. T. Šolc - 25. M. Burian .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DVOŘÁK Miloš - TRÁVNÍČEK Jiří, HUMLÍČEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 11:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 05:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 23:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 14:16

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:42
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 09:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 22:16
Petr Procházka

Expert: Ondřej Kroupa
Tip experta: výhra domácích

Pohledec se u nás o víkendu snažil o kombinační fotbal, což se mu hlavně ve druhém poločase celkem dařilo. Křižanov B je pro mě kvůli chování některých jedinců velice nesympatickým týmem. V tomto zápase rozhodně budu fandit Pohledci a očekávám že se prosadí Šolc. Výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 16:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 09:15

Tip: výhra domácích