6:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí poprvé v sezóně vyhrálo


Branky


7. D. Dostál (p.) , 28. J. Chlup , 44. D. Dostál , 85. P. Lysoněk , 86. J. Chlup , 90. J. Chlup - 24. L. Jambor , 48. M. Žák
21

Březí poprvé v sezóně vyhrálo, když přejelo o čtyři branky Pohledec

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březí vedlo o dvě branky

Domácí vlétli do zápasu a v 7. minutě byl faulován ve velkém čtverci Zdeněk Vala a pískala se penalta. Tu proměnil bezpečně David Dostál. Hosté se snažili zápas srovnat, což se jim povedlo ve 24. minutě, kdy se trefil Lukáš Jambor. Radost domácích trvala ale jen čtyři minuty kdy opět vedení na stranu domácích převážil Jiří Chlup. Domácí nadále tlačili, aby minutu před pauzou podruhé v zápase rozvlnil síť David Dostál 3:1. Vedení domácích bylo zasloužené a domácích třicet pět diváků bylo spokojeno.

Březí přidalo další branky

Druhý poločas měli lepší vstup tentokrát hosté a ve 48. minutě Michal Žák snížil na rozdíl jedné branky 3:2. Další minuty byly napínavé a žádnému celku se dlouho nedařilo vstřelit branku. Rozhodl tedy úplný závěr zápasu. Nejprve vstřelil branku střídající Petr Lysoněk a domácí odskočili o dvě branky. O minutu později navýšil skóre zápasu na 5:2 Jiří Chlup, který v 90. minutě svým hattrickem uzavřel účet zápasu na konečných 6:2. Březí tak poprvé v sezóně vyhrálo



Ohlasy k zápasu


TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk: Pro Pohledec je ten výsledek snad až příliš krutý, neboť celou druhou půlku až do 85. minuty měli jasnou převahu, kterou ale nedokázali využít. My jsme měli štěstí, že má Chlupáč formu, a že jsme dokázali nadprůměrně proměňovat šance, ale pořád zlepšení kondice nejde tak dobře, jak bychom chtěli.




Sestavy


TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - P. Šimek [-] , J. Chlup [-] , Z. Vala [-] - J. Jobánek [-] , M. Hřebíček [-] , M. Sysel [-] , A. Crha [-] (58. S. Tvarůžek [-] ) , P. Jelínek [-] - D. Dostál [-] , V. Klíma [-] (81. P. Lysoněk [-] )

TJ Pohledec
L. Novotný [-] - F. Karmazín [-] , M. Šajner [-] (83. J. Švanda [-] ) , J. Vašík [-] (72. F. Vašíček [-] ) , F. Lhotský [-] (85. K. Hofta [-] ) , T. Šolc [-] , M. Fajmon [-] , L. Jambor [-] , J. Pustina [-] , B. Puchýř [-] , P. Prchal [-] (46. M. Žák [-] )

ŽK: 36. P. Jelínek , 69. J. Jobánek - 7. L. Novotný , 33. J. Vašík , 69. F. Karmazín , 88. M. Fajmon .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: MYŠKA Roman - HOLÁNEK Michael (N), HLAVÁČ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Dominik Havlík
Tip experta: výhra hostů

Pohledec měl vždy dobré hráče, myslím že v Březí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů