Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Březí padlo šest branek


Branky


22

V Březí padlo šest branek a hráči Měřína si odvezli bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

První poločas byli domácí dominantnější na míči, což v 17. minutě vyústilo v uvolnění na středu hřiště a nádhernou průnikovou přihrávku na Urbánka. Ten si pokryl dobře míč a následně prostřelil Sysla. V 35. minutě srovnali hosté krok, když z pozice stopera vyslal Zelinka nadýchaný pas za obranu, Kuřátko si dokázal míč hodit do běhu a zavěsil přesně pod víko.



Ve druhé půli padli čtyři branky

Druhý poločas byli aktivnější hosté z Měřína, v 55. minutě se uvolnil P. Kolouch na středu hřiště a zpoza vápna poslal přízemní střelou hosty do vedení. Skóre srovnal v 75. minutě Chlup, když si na středu, nikým neatakován, navedl míč a vypálil k tyči. Vedení vrátil na stranu Měřína hned po 3 minutách opět P. Kolouch, když zakroutil míč za Burianova záda z přímého kopu. V 85. minutě zatáhli domácí míč po pravé straně, nacentrovali do vápna a po několika zakončeních to byl opět Chlup, který propálil vše, co mu stálo v cestě. V 87. minutě byla po faulu odpískána penalta v prospěch domácích, tu nicméně nevyužili, a tak utkání skončilo nerozhodně 3:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Herní projev byl o proti minulému týdnu mnohem lepší, hlavně druhý poločas jsme byli dominantnější, ale pokud nedokážeme přemýšlet, tak vyhrávat nebudeme. 5 minut do konce a bezhlavě a riskantně útočíme ve vysokém počtu, pak dostaneme srovnávací gól, pak do 2 minut nabídneme soupeři penaltu.. Pocity se ve mně mísí, neproměnili jsme další minimálně 2 vyložené šance, nicméně nakonec musím být rád, že máme alespoň bod. Zápas jsme si zkomplikovali sami.



Sestavy


TJ Březí-Březské
Š. Burian [-] - P. Šimek [-] , R. Šmarda [-] , J. Chlup [-] , Z. Vala [-] , J. Gruber [-] - M. Hřebíček [-] , D. Urbánek [-] , P. Jelínek [-] - V. Klíma [-] , D. Dostál [-]

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - P. Bartušek [-] , J. Zelinka [-] , S. Vlach [-] (62. V. Palík [-] ) , D. Vokurka [-] - D. Doležal [-] , D. Robotka [-] , J. Kolouch [-] (75. J. Necid [-] ) , P. Kolouch [-] - J. Krčál [-] , T. Kuřátko [-]

Počet diváků: 52. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - DOLEŽAL Kristián, HOLÁNEK Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Marek Navrátil
Tip experta: výhra domácích

Březí patří doma k nejtěžším soupeřům. Doma jsou strašně silní a velice težko se od nich odvážejí nějáké body. Myslím si, že i v tomto zápase to potvrdí a hosty z Měřína porazí.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích