Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov na body v Předíně nedosáhl


7

Fotbalisté Předína využili výhody domácího prostředí a jasně zvítězili nad Opatovem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jasně dominovali

Předínští fotbalisté a jejich příznivci přivítali na svém hřišti těžkého soupeře z Opatova, který chce zapomenout na nepovedenou nedohranou loňskou sezónu. Opatov v mi ulém kole zachránil bod s Radoticemi. Předín takéremizoval, a to na hřišti vedoucích Čáslavic. V poslední sezóně přinesl souboj v Opatově brankovou přestřelku, ze které se nakonec radoval hostující Předín po výhře 6:3. Zápas se hrál opět za velmi teplého počasí. Jako první zahrozili hosté a hned v 5. minutě vybojovali pokutový kop, který proměnil Filip Šinkovskovský - 0:1. Domácí tým to ale nepoložilo a naopak již v 8. minutě bylo zásluhou Josefa Šindeláře vyrovnáno na 1:1. Na další gól se pak čekalo do 25. minuty, kdy otočil vývoj zápasu Filip Dvořák - 2:1. O další tři minuty později se prosadil svou druhou brankou v zápase Josef Šindelář, který tak zvyšoval na 3:1. Do konce poločasu se trefil také podruhé ve 45. minutě Filip Dvořák a stanovil poločasové skóre na 4:1.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhé půli domácí hráči přidali ještě další branky, o které se postarali opět Filip Dvořák a Josef Šindelář, jediný dva střelci zápasu. První se hattricku dočkal v 69. minutě Filip Dvořák a o dvě minuty jej napodobil Josef Šindelář - 6:1. Skóre zápasu skončilo na čísle 7:1, které uzavřel v 85. minutě opět Josef Šindelář. 



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Před zápasem jsme museli řešit absenci 3 hráčů ze základní sestavy po zápase v Čáslavicích. Do zápasu jsme vstoupili trochu smolně, kdy se hosté ujali vedení z pokutového kopu. Poté jsme převzali iniciativu do svých rukou a s přehledem ovládli derby.




Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - V. Báňa [-] , J. Šindelář [-] , F. Dvořák [-] (71. K. Babor [-] ) , V. Hekrle [-] , T. Vrbka [-] (79. O. Obůrka [-] ) , E. Driml [-] , R. Michálek [-] (71. V. Kos [-] ) , P. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] , O. Vítů [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] (40. J. Doležal [-] ) , J. Horáček [-] , R. Novotný [-] , P. Jirka [-] , R. Pokorný [-] , M. Šaroun [-] (58. L. Kabelka [-] ) , D. Čučelin [-] , A. Švaříček [-] , M. Kšír [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 80. O. Vítů - 31. D. Čučelin .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VÁCLAVEK Jan, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Předín sice v minulém kole ztratil vedení 3:0 v Čáslavicich a nakonec bral jen bod za remízu 3:3, ale v tomto utkání zvítězí. Kvalita je na straně domácích.

Tip: výhra domácích