Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice vezou z Radotic výhru


Branky


45. M. Habich (p.) - 26. M. Šimek , 38. T. Zsihovics , 40. T. Zsihovics , 47. T. Zsihovics , 48. M. Šimek , 75. M. Rada , 89. M. Šimek
3

Radotice ve svém prvním domácím zápase nestačili na Čáslavice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V prvním zápase nového ročníku přivítaly Radotice silný tým z Čáslavic, který by rád promluvil do postupové matematiky. V loňské nedohrané sezóně se oba týmy spolu neutkaly, takže jejich poslední vzájemný zápas skončil téměř před dvěma roky remízou 1:1. I nyní se dal předpokládat vyrovnaný duel, protože Radotice na svém hřišti jsou vždy nebezpeční. Utkání se hrálo za slušného fotbalového počasí. V první části poločasu se ještě nic zásadního nedělo a střelci se zastřelovali. Přišla ale 26. minuta a hosté se zásluhou Marcela Šimka ujali vedení 0:1. Místo aby domácí brzy vyrovnali přišla opět studená sprcha pro domácí, kdy ve 38. a 40. minutě vstřelil dvě branky Tomáš Zahovics a Čáslavice šly do vedení 0:3. Částečně se domácí vrátily do zápasu v poslední minutě první půle, kdy se trefil z pokutového kopu Martin Habich - 1:3.

Hosté ještě skóre navýšili

Na začátku druhé půle vzali domácím veškeré šance za své další dvě slepené branky. Ve 47. minutě dokonal hattrick Tomáš Zahovics a ve 48. minutě přidal svou druhou branku Marcel Šimek - 1:5. Zápas tak ztratil dramatický náboj a navíc hosté začali přidávat další branky. V 75. minutě Milan Rada zvýšil na 1:6 a v 89. minutě uzavřel skóre na 1:7 dalším hattrickem Marcel Šimek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Radotice
Radotice: Hosté byli prakticky po celý zápas lepším týmem a zaslouženě zvítězili.




Sestavy


TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] (46. Z. Kapinus [-] ) - M. Sevelda [-] (46. D. Kincl [-] ) , P. Tobolka [-] , V. Liška [-] , V. Vyhnálek [-] (80. M. Engelmann [-] ) - M. Jeleček [-] , M. Tobolka [-] , M. Habich [-] - M. Liška [-] , S. Michal [-] (46. A. Mrkva [-] ) , J. Tengeri [-] (65. M. Kincl [-] )

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - O. Bulička [-] , P. Růžička [-] (54. M. Rada [-] ) , T. Zsihovics [-] , M. Šimek [-] , J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] (70. R. Bastl [-] ) , J. Mach [-] (61. M. Růžička [-] ) , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , M. Obůrka [-]

ŽK: 26. J. Tengeri , 29. M. Habich - 80. T. Zsihovics .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Nováček Ivo - KVAPIL Josef, NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Tento zápas by měl přinést zajímavý a vyrovnaný průběh. Na konci zápasu se budou body dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Čáslavice zvítězí, ale na hrbolatém hřišti to bude těžké.