Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2021 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice doma nadělovaly


Branky


4

Fotbalisté Hrotovice začali novou sezónu jasnou výhrou nad Rapoticemi B 8:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí čtyřikrát udeřili

Hrotovice v prvním mistrovském a zároveň pouťovém utkání doma přivítaly béčko Rapotic. Zápas se od začátku vyvíjel lépe pro domácí a už v 17. minutě vedli 4:0, když se o branky postupně postarali Libor Šabata, Jan Votava, opět Libor Šabata a Tomáš Diviš. Hosté se ale stále nevzdávali a i přes velkou gólovou nevýhodu se snažili útočit a několikrát ohrozili domácí branku. Gól však žádný nevstřelili a tak se šlo do kabin za jasného vedení domácích, z čehož museli mít hrotovičtí fanoušci radost. 

Domácí pokračovali v kanonádě

Až v 60. minutě se zadařilo a snížili na 7:1 Vlastimil Němcovi, to už ale bylo dávno rozhodnuto, když se předtím dvakrát trefil Jan Votava a zaznamenal hattrick a také Michal Mlejnek . Hrotovice ještě v 80. minutě zpečetily svoje vítězství na konečných 8:1 dalším hattrickem Libora Šabaty a hned po prvním utkání se usadily na 1. místě v tabulce. Hrotovice tak v prvním zápase ukázaly, že budou i v tomto ročníku mířit velmi vysoko a budou tak doufat, že se již nová sezóna dohraje až do konce. V dalším kole budou favorizované Hrotovice zajíždět na půdu Jemnicka B, které by mělo Hrotovice prověřit více. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, hráč: Zápas se od začátku vyvíjel lépe pro domácí. Hosté se ale stále nevzdávali a i přes velkou gólovou nevýhodu se snažili útočit a několikrát ohrozili domácí branku, ale na domácí to nestačilo.




Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - F. Pekárek [-] , L. Dvořák [-] , M. Škoda [-] (72. P. Hadraba [-] ) , T. Hadraba [-] - L. Šabata [-] , J. Petřek [-] (82. T. Novotný [-] ) , J. Votava [-] , T. Diviš [-] (72. L. Nevtípil [-] ) - E. Pokorný [-] , M. Mlejnek [-] (82. F. Strohmer [-] ) -

FC Rapotice B
J. Zrucký [-] - M. Matoušek [-] (82. L. Man [-] ) , R. Strašák [-] , R. Stér [-] (82. D. Slaný [-] ) , V. Němec [-] , A. Chatrný [-] , M. Dvořáček [-] , P. Císař [-] , J. Dvořáček [-] , M. Dobeš [-] , M. Matoušek [-]

ŽK: 34. J. Dvořáček .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KALINA Oldřich - ŠABATA Libor (N), FIALA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice v loňské sezóně excelovaly a i v této sezóně budou chtít navázat na své skvělé výkony. Jasná domácí výhra.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hrotovice mají hodně kvalitní kádr ve všech řadách. Co se týče Rapotic, tak ti určitě přijedou posílení o některé hráče A týmu. Očekávám velkou diváckou návštěvu, protože je v Hrotovicích pouť. Dle mého to bude vyrovnané utkání, ale Hrotovice těsně zvítězí. Speciální zápas pro bratra, který v Rapoticích několik let působil.