2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice vyválčily s Lipníkem jen bod


Branky


10

Fotbalisté Lipníku potrápíli favorizované Moravské Budějovice a odvezli si jeden bod za remízu 2:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Domácí fotbalisté začali plnit roli favorita již od první minuty a měli také první příležitosti zápasu. V 8. minutě však Mario Premar osamocen na zadní tyči branku trestuhodně přestřelil.  V 18. minutě si Mario Premar našel míč na zadní tyči znovu a podél Brabence otevřel, pro změnu s ledovým klidem, skóre utkání - 1:0. O pár minut na to jeho přízemní střelu po dalším rychlém přenesení hry výborně vyrazil nohama Brabenec. Ve 22. minutě zahodil další tutovku Kamil Svoboda, který se po hezké kombinaci zjevil na hranici penaltového puntíku sám před Brabencem, ale brankáře hostí nechal svým zakončením vyniknout. Hosté z Lipníku se dostali poprvé k ohrožení domácí branky ve 32. minutě a hned z toho byl gól. Hostující kanonýr Šťáva dostal za obranou prostor a se štěstím propálil Tomáše Kyzlinka - 1:1. Další šanci zápasu měl Matěj Vala, ale jeho střelu na přední tyč vyrazil Tomáš Kyzlink na roh. Domácí hráči byli na míči častěji, ale finální fáze všech akcí končila nepřesnou přihrávkou.

Hosté uhráli cenný bod

Druhý poločas byl ze strany obou týmů spíše ospalý až nehezký. Kamil Svoboda šel krátce po změně stran sám na branku Hajduku, ale mířil mimo tři tyče. Hosté z Lipníku se z ojedinělé akce dostali do vedení po sedmi minutách druhé půle a to naprosto totožnou akcí jako v první poločase. Jedinou proměnou bylo v tomto případě jméno střelce Matěje Valy - 1:2. Vedení však Lipníku nevydrželo dlouho. Kamil Svoboda dostal v 58. minutě pas za obranu a tentokrát Brabence propálil - 2:2. To však bylo od obou týmů všechno. Domácí plejeři z platonického tlaku dokázali vytěžit pouze několik centrů, standardních situací a diskutabilní situaci v 75. minutě. Věkem ještě dorostenec Filip Nguyen dostal přihrávku na hranici pokutového území do kterého následně vběhl a byl faulován, Filip Nguyen souboj ještě ustál, ale míč mu utekl a nedokázal s ním již nic vymyslet. Píšťalka rozhodčího Nováčka však zůstala němá. Domácí hráči si již další příležitost nevypracovali a ztratili tak poprvé body na domácím hřišti



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Kyzlink Tomáš, hráč: Prvních dvacet, dvacet pět minut jsme hráli velmi dobře a nic nenasvědčovalo tomu, že bychom měli mít problém. Pak to ale ovšem byla bída s nouzí a zápasem jsme se doslova protrápili. Nebyli jsme sice kompletní, ale stejně jsme měli na to, s veškerou úctou k soupeři, Lipník porazit. Troufnu si ale říct, že vítězství by bylo po našem výkonu nespravedlivé a i když jsme měli optický tlak, tak na tři body to tentokrát nebylo. Nikdy nekomentuju výkony rozhodčích, protože my si to na hřišti musíme uhrát sami a když ne tak sklopit hlavu a šlapat brázdu, ale k objasnění rozhodčího Nováčka na moment v pokutovém území něco říct musím. On, jako předseda komise rozhodčích na Třebíčsku, mi s klidem řekne, že jestli je ve vápně faul nebo ne není důležité, protože hráč situaci ustál a neupadl. A že pokud hráč po kontaktu neupadne, tak není důvod penaltu odpískat. Kam ten fotbal spěje..."




Sestavy


SK Moravské Budějovice
T. Kyzlink [-] - L. Veselý [-] , K. Svoboda [-] , T. Michal [-] , M. Premar [-] (75. J. Kosmák [-] ) , M. Neubauer [-] , M. Premar [-] (65. F. Nguyen [-] ) , J. Horecký [-] , V. Novotný [-] , J. Benda [-] , P. Benda [-]

Hajduk Lipník
T. Brabenec [-] - J. Brabenec [-] , M. Tretera [-] (73. J. Čtvrtníček [-] ) , P. Burian [-] - A. Kisela [-] , M. Mašeja [-] , M. Vala [-] - T. Kalay [-] (30. J. Procházka [-] ) , R. Šťáva [-] - Š. Vala [-] , D. Vozár [-] (77. T. Kratochvíl [-] )

Hráči zápasu: M. Premar - M. Vala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - CHYTKA Šimon, KUPSKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 19:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 05:36
Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase je jasným favoritem domácí celek, který také dokráčí ke třem bodům.