Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd opět zvítězil


Branky


12

Horní Újezd zvládl naplno čtvrtý zápas posobě a upevnil si třetí místo tabulky po výhře nad Výčapy 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V devátém kole okresního přeboru přivítal domácí celek svého velkého soupeře tým Výčap. Po dlouhé době byly role obou týmů opačné. Tým z Výčap byl na jedenáctém místě se sedmi body a tým domácích na třetím místě s dvanácti body. U fanoušků domácích vládl optimismus, že by zisk tří bodů nemusel být velkým problémem. Zvlášť po předváděné hře a šňůře tří vítězství v řadě. Jenže tohle bylo derby. Hosté se od první minuty vrhli do velkého napadání a velice dobře dokázali narušovat pokusy domácích o kombinaci. Hosté se dostávali lépe do kombinace a k zakončení, které naštěstí nebylo přesné. Domácí se dostali ke střele Š. Čermákem až po půl hodině hry. Rozhodující okamžiky přišly ve 38. minutě a následně ve 44. minutě, kdy dvěma zásahy přivedl k vedení 2:0 domácí tým Miroslav Řezáč. Hosté šli tak po předvedené hře do kabin mírně zaskočeni.   

 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

V druhém poločase se očekával opět houževnatý fotbal. Domácím se podařilo, co v takových zápasech je důležité. Nedovolit soupeři zápas zdramatizovat rychlým gólem. To se naopak povedlo domácím, kdy po pěkné souhře a centru před bránu pečetil svůj hetrik ve 49. minutě Miroslav Řezáč. Domácím tento gól hodně pomohl a dostávali se konečně do kombinace. Hosté se však nevzdávali a stále se pokoušeli o kontaktní gól. Podařilo se jim nastřelit horní tyč, ale míč se odrazil ven. Nikdo gól nepotvrdil. Hostům se nakonec podařilo snížit v 66. minutě T. Matouškem pěknou střelou. Další minuty se podařilo domácím dohrát bez újmy i s tím, že hostům docházely síly na zvrat. Tak se podařilo po dlouhé době domácím porazit odvěkého rivala a po čtvrté v řadě bodovat, a udržet si tak snové třetí místo v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Pavel, trenér: Věděli jsme, že to nebude jednoduchý zápas. Mnozí měli již předem jasno, ale v derby to neplatí. Pro mne to byl od nás opět kolektivní výkon, ale jeden přeci jen vyčuhoval. Mužem zápasu byl Miroslav Řezáč, nejenom proto, že vstřelil hetrik, ale od 57. minuty nedal ani jako stoper zaskakující na tomto postu za bratra Martina mnoho příležitostí. Byli jsme produktivní v zakončení a to rozhodlo.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - J. Homolka [-] , L. Loucký [-] (40. T. Sigmund [-] ) , T. Kaláb [-] (84. V. Štaffa [-] ) , Š. Čermák [-] , J. Pivoňka [-] , M. Řezáč [-] , A. Bartes [-] , T. Vávra [-] , O. Uličný [-] , M. Řezáč [-] (57. D. Vošický [-] )

Sokol Výčapy
J. Jonáš [-] - M. Semerád [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , T. Matoušek [-] , M. Semerád [-] (29. J. Kopeček [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , R. Zmeškal [-] , L. Jeleček [-] , V. Nikrmajer [-]

Hráči zápasu: M. Řezáč - T. Matoušek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: KŘEN Filip - VRZÁČEK Josef, ŠIMKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Aleš Martének
Tip experta: výhra hostů

Další derby ve kterém favirizuji hosty.

Tip: výhra domácích