Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice opět vítězně


Branky


12

Fotbalisté Myslibořic potvrdili roli favorita a zvítězili nad Koněšínem 6:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Vedoucí Myslibořice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Koněšína. Koněšín v posledním kole nestačil na Horní Újezd, kterému podlehl 2:0.Myslibořice zase zvítězily ve Vladislavi 4:3.V tomto zápase byl favoritem jasně domácí celek, který v loňské nedohrané sezóně dokázal jasně zvítězit poměrem 5:0. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. Do vedení se dostal domácí celek, když se ve 12. minutě prosadil z pokutového kopu Michal Šoustal - 1:0. Radost domácích z vedení trvala pouze dvě minuty, když za hosty dokázal vyrovnat Pavel Čermák - 1:1. Domácí ale chtěli brzy vrátit vedení na svoji  stranu, což se jim podařilo ve 24. minutě zásluhou Miroslava Ludvíka - 2:1. Klid na domácí kopačky přinesla 26. minuta kdy vstřelil gól na 3:1 Jan Fňukal a o pět minut později tentýž hráč zvýšil na 4:1. Ve 45. minutě alespoň snížil na 4:2 Michal Konečný. 

Domácí si výhru pohlídali

Po změně stran pak hosté zdramatizovali zápas, když v 52. minutě snížil na 4:3 Jaromír Heralecký. Jenže domácí nedopustili drama a v 60. minutě vstřelil hattrick Jan Fňukal - 5:3. V 65. minutě se do střeleckých statistik zapsal Pavel Vejvoda - 6:3. To byla nakonec poslední trefa v zápase a Myslibořice získaly další tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin: V zápase bohatém na góly jsme splnili roli favorita a uhájil vedoucí pozici.




Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - S. Marek [-] (65. J. Nevoral [-] ) , M. Šoustal [-] , L. Macháček [-] , T. Kratochvíl [-] - J. Matoušek [-] , M. Ludvík [-] (65. O. Smolka [-] ) , F. Hvězda [-] (46. A. Janoušek [-] ) , J. Horák [-] - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-] -

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - P. Čermák [-] , J. Meczl [-] , O. Šibůrek [-] , M. Pokorný [-] (76. M. Králík [-] ) , R. Badura [-] , P. Šabata [-] , J. Heralecký [-] , T. Brada [-] , M. Konečný [-] , T. Polovčík [-] (46. L. Lazárek [-] )

ŽK: 55. L. Macháček - 62. M. Konečný , 75. P. Šabata , 76. O. Šibůrek .
Hráči zápasu: J. Fňukal - J. Heralecký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: RYGL Luboš - VÍDENSKÝ Bohumil, PALÁT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

No a opět další jasná výhra domácích Myslibořic, které mají sílu v útoku a uvidíme jestli Jan Fňukal dosáhne dalšího hattricku.

Tip: výhra domácích