1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma vydolovaly výhru


Branky


10

Fotbalisté Hartvíkovic vydřeli na svém hřišti výhru s Novými Syrovicemi v poměru 1:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Hartvíkovice přivítali na svém hřišti Nové Syrovice. Hartvíkovice v minulém kole prohrály v Chlístově 4:3 a Nové Syrovice doma získaly svůj první bod proti Rokytnici za remízu 1:1. Utkání se hrálo za velmi teplého fotbalového počasí. Začátek utkání měli hosté častěji míč, avšak vše zakončovali ze střední vzdálenosti. Ve 14. minutě vysunul David Kopuletý  Kamila Sýkoru a ten samostatný únik zakončil - 1:0. Poté se ještě jednou dostal do velké šance opět Kamil Sýkora, ale už úspěšný nebyl. Zápas byl tak zcela otevřený. Nové Syrovice tak ale měly složitou situaci, aby zápas otočil a vydolovaly první podzimní výhru. 

 

 

 

Ve druhé půli již žádný gól nepadl

Ve druhém poločase se snahou o vyrovnání  hosté vytvořili mírný tlak, stále ale zakončovali buď z větší vzdálenosti, nebo ze standardních situací. Domácí chodili do rychlích brejků. Třikrát se v dobré situaci objevil Hadraba Vilém, dvakrát dokonce obešel už i brankáře, ve vstřelení branky však zabránil ještě dobíhající obránce. Domácí konec zápasu ubránili a podruhé těsným výsledkem na domácím hřišti zvítězili. Nové Syrovice naopak čekají na první vítězství v novém ročníku a krčí se s pouhým bodem u dna tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Jsem rád za tři body, vítězství bylo dnes takové vydřené, odbojované. Hosté měli po celý zápas mírnou převahu na míči, vyložených šancí jsme si ale vytvořili více my.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Outulný [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] (46. J. Dvořák [-] ) , R. Sýkora [-] - V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , D. Kopuletý [-] , K. Sýkora [-] (79. P. Vlk [-] ) - T. Urbánek [-] (66. J. Sýkora [-] )

SK Nové Syrovice
P. Novák [-] - M. Sosnar [-] , M. Havelka [-] , J. Pojezný [-] (82. M. Novák [-] ) , J. Dubský [-] , J. Železný [-] , V. Štěpanovský [-] (34. J. Marek [-] ) , M. Havelka [-] , D. Janoušek [-] , M. Procházka [-] , R. Janoušek [-]

Hráči zápasu: V. Hadraba - D. Janoušek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nováček Ivo - CHYTKA Simon, ŠABACKÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Hartvíkovice by měly v tomto zápase využít výhodu vlastního hřiště a připsat si výhru.

Tip: výhra domácích