F. Kuru 84.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Denis Egrt zařídil Lovosicím výhru dvě minuty před koncem


Branky


84. F. Kuru - 43. M. Leibl , 88. D. Egrt
0

Jsou stále bez bodu. A stále je trápí velká marodka, která komplikuje každý zápas. Úvaly v rámci druhého kola na domácím hřišti přivítaly Lovosice a Severočeši odjíždí domů s plným bodovým ziskem po výhře 2:1. Vítěznou branku vstřelil lovosický útočník Denis Egrt dvě minuty před koncem základní hrací doby. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Leibl se trefil dvě minuty před koncem poločasu

První půle moc krásných akcí nepřinesla, vše podstatné se odehrálo až ve druhém poločase, v prvních pětačtyřiceti minutách viděli fanoušci jeden gól, který vstřelil lovosický záložník Michal Leibl, když využil zaváhání úvalské obrany. Domácí hráče provázela po celý zápas nepřesnost a nervozita, v obraně žádný hráč nebyl starší pětadvaceti let a to se odráželo na výkonu celého mužstva. "Se sestavou máme potíže vlastně už od minulého roku. Já doufám, že se brzo všichni uzdraví," doufal po zápase Jan Staněk, trenér Úval.

Divoký závěr a nešťastné uklouznutí Řeháka

Úvaly potřebovaly ve druhé půli zlepšit většinu věcí, sestava tak byla spíše ofenzivní a domácím se skutečně povedlo vyrovnat! Šest minut před koncem se prosadil šikovnou střelou z pokutového území František Kuru. Když už se zdálo, že zápas skončí spravedlivou remízou, ve vápně podklouzl úvalský obránce Řehák a střídající Denis Egrt měl lehkou cestu ke gólu. Dvě minuty před koncem tak lovosický útočník vstřelil vítěznou branku a zajistil svému týmu tři body z venkovního utkání. Lovosice se za týden utkají s Meteorem Praha, Úvaly budou chtít konečně bodovat na hřišti Nymburka. 



Ohlasy k zápasu


SK Úvaly
Tomáš Staněk, trenér Úval: "Zápasu by podle mě slušela remíza. Udělali jsme během hry strašně moc individuálních chyb, hráli jsme potom na tři obránce, museli jsme zariskovat. Soupeře jsme několikrát poslali do brejku, chyby potrestali. Obrana byla hodně mladá, museli jsme se sestavou znovu improvizovat."




Sestavy


SK Úvaly
V. Marek [-] - J. Zaal [-] , J. Řehák [-] , P. Příhoda [-] (68. L. Marek [-] ) , J. Škoda [-] - M. Barták [-] (75. P. Pejša [-] ) , P. Němeček [-] (82. V. Kořínek [-] ) , A. Kraus [-] - J. Kadeřábek [-] , P. Špringr [-] (63. F. Kuru [-] ) , D. Bozděch [-] -

ASK Lovosice
F. Marek [-] - D. Kolář [-] , T. Bubeníček [-] , M. Obrtlík [-] - P. Stejskal [-] , M. Faust [-] (74. J. Procházka [-] ) , K. Kratochvíl [-] , M. Kočí [-] (89. P. Šalda [-] ) , M. Leibl [-] (83. D. Egrt [-] ) - A. Holub [-] , J. Svátek [-]

ŽK: 3. V. Marek , 27. J. Škoda , 35. P. Příhoda , 67. J. Kadeřábek , 72. M. Barták - 25. J. Svátek , 36. M. Obrtlík .
Hráči zápasu: D. Bozděch .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Martínek Petr - RAIS Ondřej, HANOUSEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.