3:1
(2:1)
40. M. Hejno
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 14:00

2.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní start do zápasu přinesl Tatranu tři body!


Branky


0

Chtěli před domácími diváky vyhrát za každou cenu. A povedlo se! Rakovník v rámci druhého kola nové sezony hostil na svém hřišti Horní Měcholupy a Tatran po solidním výkonu slaví vítězství 3:1. Dvěma brankami se na výhře domácíh podílel velikou měrou útočník Michal Lesniak, ve dvou utkáních vstřelil už tři branky. Rakovník tak bodoval i ve druhém zápase v řadě. Horní Měcholupy dali ve dvou zápasech pouze jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deset minut, dvě branky. A snížení měcholupských těsně před poločasem

Asi nějak takto by měl vypadat fotbal, když se před zápasem řekne: "Vlétneme na ně!" Útočník Michal Lesniak už v šesté minutě využil zaváhání měcholupské obrany a prostřelil hostujícího brankáře Dočekala. A za další tři minuty už Rakovník vedl o dvě branky - Petr Kučera zkušeně obstřelil gólmana, který tak lovil míč ze své sítě podruhé. Překvapený soupeř začal hrát až po deseti minutách hry, do vážnějších šancí se ale nedostal. Se vším si poradila dobře organizovaná obrana Rakovníka, kromě rohového kopu, po kterém ještě před poločasem snížil Martin Hejno. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Jistý Zach a druhá branka Lesniaka

Do druhé půle nastoupili aktivněji znovu domácí, do gólových příležitostí se ale oba týmy téměř nedostaly. Měcholupští hráči se postupem času pokoušeli překonat brankáře Tatranu, ale Radek Zach předvedl jistý výkon a tak přišla branka na druhé straně, která definitivně zlomila odpor hostujících hráčů. Střídající Radek Polášek vysunul Michala Lesniaka parádní přihrávkou a domácí útočník nezaváhal - 3:1. Obrovskou šanci měl ještě pět minut před koncem měcholupský Řezníček, Zach ale vytáhl další výborný zákrok a po závěrečném hvizdu mohli hráči Tatranu Rakovník slavit historicky první výhru v divizní soutěži!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
David Svoboda, vedoucí týmu domácích: "Začali jsme slušně, dobrý začátek, hned jsme vedli o dvě branky. Potom jsme se zbytečně zatáhli a před poločasem dostali gól z rohu, neuhlídali jsme hráče. Ve druhé půli jsme hráli odvážněji, ale stále ze zabezpečené obrany. I přesto, že se hrálo hodně na naší polovině, šance soupeř neměl a Lesniak potom rozhodl třetím gólem. Té brance předcházela parádní přihrávka."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - M. Houška [-] , J. Pinkas [-] , P. Vecka [-] - S. Mařík [-] (74. P. Kujal [-] ) , M. Verner [-] , P. Kučera [-] (87. M. Pidrman [-] ) , D. Santler [-] , A. Vrána [-] - L. Kučera [-] (46. R. Polášek [-] ) , M. Lesniak [-]

SK Horní Měcholupy
P. Dočekal [-] - O. Žitný [-] , J. Markuzi [-] , T. Chlumecký [-] , M. Borek [-] - M. Bláha [-] (46. V. Karvánek [-] ) , J. Klír [-] (70. J. Doležel [-] ) , M. Čech [-] , J. Holík [-] , D. Baran [-] (46. J. Řezníček [-] ) - M. Hejno [-]

ŽK: 87. P. Kučera , 90. M. Pidrman - 64. V. Karvánek , 79. O. Žitný , 87. J. Markuzi .
Hráči zápasu: P. Vecka .
Místo: tráva. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Vnuk Josef - MATOUŠEK Lukáš, WOLFRAM Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.