1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Měcholupy udolaly doma Libiš po pokutových kopech


Branky


0

Horní Měcholupy přivítal v 5. kole Divize B na svém hřišti Libiš, a přestože zápas nabídl několik dobrých příležitostí ke skórování, zápas došel za bezbrankového stavu do penaltového rozstřelu, v němž byli úspěšnější domácí hráči a po penaltovém rozstřelu se radovali z těsné výhry 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Značný vítr ovlivňoval v Měcholupech kvalitu hry

Oba týmy za silného větru nastoupily k zápasu 5. kola, v jehož úvodu měly na vrh hostující hráči Libiše. Jakub Bezděk skvěle pronikl do pokutového území a po jeho zpětné přihrávce se dostal do zakončení Michal Houžvička, jehož následnou střelu zastavil brankář Ondřej Čáp a připsal si první dobrý zákrok.

 

Vzápětí o sobě dal vědět Tomáš Petr, který se nadechl k velkému sólu, jeho akci ale dokázali na poslední chvíli domácí hráči Měcholup zastavit. Po šanci Petra oba týmy sváděly souboj o střed hřiště a žádná větší příležitost ani na jedné straně k vidění nebyla. Měcholupy hrály po poločase s Libiší bez branek 0:0.

Hosté z Libiše sahali v Měcholupech po třech bodech

Stejně jako v úvodu zápasu i po přestávce byli aktivnější hostující hráči Libiše, kteří si vytvořili několik zajímavých příležitostí. Patrik Zuskin se natahoval po centru Jiřího Kabyla, těsně na něj však nedosáhl, zatímco Tomáš Petr o sobě dal vědět tvrdou střelou zpoza šestnáctky, která nepříjemně zasáhla jednoho z domácích obránců do obličeje.

 

Měcholupy se také dostaly do náznaků šancí, u nich však také zůstaly. Dvacet minut před koncem mohl prolomit bezbrankové skóre skvěle hrající Tomáš Petr, který po faulu na Jiřího Kabyla zahrával pokutový kop. Tu ale trestuhodně zahodil a brankář Ondřej Čáp se stal hrdinou. Vzápětí navíc mohly Měcholupy z ničeho nic udeřit, Libiš ale podržel Martin Jungr.

 

Tomáš Petr byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti a deset minut před koncem se ocitl v další obrovské šanci, když se řítil sám na brankáře Ondřeje Čápa. Domácí obránce Jakub Klír však svého protihráče dokázal doběhnout a zatáhl za záchranou brzdu. Po faulu na unikajícího Petra viděl Jakub Klír druhou a následně červenou kartu. Hosté převahy nevyužili a osudu utkání rozhodly pokutové kopy.

 

Zdroj: sokollibis.blgz.cz

Měcholupy přežily kritické okamžiky a slavily bod navíc

Značka pokutového kopu ležela na čerstvě položeném koberci, který se trhal, a tak i vinou terénu v prvních čtyřech sériích neproměnila obě mužstva po dvou pokutových kopech. Libiš v šesté sérii neuspěli a z vítězství na penalty se nakonec radovali domácí fotbalisté, kteří v závěru zápasu přežili dva kritické momenty. Měcholupy vyhrály na penalty 4:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Jiří Kabyl (asistent TJ Sokol Libiš): „Vzhledem k průběhu utkání je pro nás jeden bod málo, měli jsme si přivézt všechny tři. Po celý zápas foukal silný vítr, často míče sfoukával oběma mužstvům mimo hřiště. V defenzívě jsme odvedli velmi slušný výkon, v ofenzívě nám k absolutní spokojenosti chyběl vstřelený gól.“



Sestavy


SK Horní Měcholupy
O. Čáp [-] - M. Borek [-] , T. Vejr [-] (70. V. Karvánek [-] ) , J. Klír [-] , D. Hájek [-] , J. Řezníček [-] , M. Čech [-] , J. Markuzi [-] , D. Baran [-] (64. M. Bláha [-] ) , O. Žitný [-] , T. Chlumecký [-]

TJ Sokol Libiš
M. Jungr [-] - T. Chlapec [-] (86. L. Jiráň [-] ) , M. Řepka [-] , O. Kolísek [-] , R. Poništ [-] (46. B. Wahbi [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Škoda [-] , J. Kabyl [-] , P. Zuskin [-] , T. Petr [-] (87. T. Kvída [-] ) , J. Bezděk [-] (46. I. Baratynskyy [-] )

ŽK: 44. J. Klír , 58. D. Hájek - 60. T. Chlapec , 78. J. Kabyl . ČK: 81. J. Klír .
Hráči zápasu: O. Čáp - J. Kabyl , T. Petr .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - ČECHLOVSKÝ Ondřej, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.