R. Šulc 77.
1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vilémov obral o body druhé Neratovice-Byškovice


Branky


0

Neratovice-Byškovice v neděli odpoledne přivítaly na svém hřišti Vilémov a v případě vítězství se mohli vyhoupnout do čela Divize B, což možná domácím fotbalistům svázalo nohy a utkání nakonec skončilo remízou 1:1 a v penaltovém rozuzlení byl úspěšnější Vilémov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu zastihl v lepším rozpoložení Vilémov

Hosté z Vilémova hýřili od úvodních minut skvělým pohybem a dohrávali osobní souboje, což mělo za následek šance. Vilémov si během čtvrthodiny vypracoval tři dobré příležitosti, jenže na domácí brankáře Patrika Malinu jeho hráči vyzrát nedokázali. Zatímco hosté útočili, Neratovice-Byškovice byly směrem vpřed neškodné.

 

Aktivita hostujícího celku volala po gólu, kterého se v osmnácté minutě dočkal. Hosté rozehráli rohový kop a na hranici malého pokutového území se nejlépe zorientoval Karel Kaňkovský, který poslal míč do sítě a Vilémov se zcela po zásluze ujal vedení 1:0. Inkasovaný gól domácí fotbalisty probudil a postupem času dokázali hru vyrovnat. Neratovice-Byškovice se však do žádné příležitosti nedostaly, a tak spokojenější odcházeli do kabin hosté.

Neratovice-Byškovice po přestávce výrazně zabraly

Druhý poločas patřil pro změnu domácím fotbalistům Neratovic-Byškovic, kteří zlepšili svůj výkon a zásluhou dobrého pohybu začali Vilémov přehrávat. Hosté se za jednobrankového vedení uchýlili pevně bránit a vyrážet do rychlých protiútoku. Domácí po jednom z nich málem prohrávali o dvě branky, Patrik Malina měl co dělat, aby míč odvrátil do bezpečí.


Převaha domácího týmu s každou minutou rostla, ale k žádné vyložené brankové příležitosti nevedla. Svěřence trenéra Jana Studeného začal tlačit čas, nakonec se ale kýženého vyrovnávacího gólu dočkali. Josef Kozák rozehrál standardní situaci a přesným centrem našel na vzdálenější tyči Radka Šulce, který přesnou hlavičkou vyrovnal na 1:1.

Rozuzlení zápasu přinesly pokutové kopy

 Neratovice-Byškovice dokázaly třináct minut před koncem zápasu vyrovnat na 1:1, ale ve zbytku času už se jim i přes územní převahu zápas otočit nepodařilo. O osudu utkání tak musely rozhodnout pokutové kopy, které jako by kopírovaly celý průběh zápasu. Domácí prohráli na penalty 4:1, když dvě z nich nedokázali proměnit, a Vilémov odjížděl domů s bodem navíc.

 

Zdroj: fkneratovice-byskovice.cz



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jan Studený (trenér FK Neratovice-Byškovice): „Dnes jsme si víc jak bod za ten výkon asi nezasloužili. První poločas jsme totálně prospali, vůbec se nám nedařilo a soupeřovu branku jsme ohrozili až někdy ve třicáté minutě jinak tam nebylo vůbec nic. Ve druhé půli jsme konečně začali hrát, začali jsme rychleji kombinovat a dostávali jsme se tam častěji ale bohužel na víc jak bod to nestačilo."




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
P. Malina [-] - L. Gazdík [-] , P. Jína [-] , R. Šulc [-] , M. Zeman [-] - M. Ptáček [-] (67. J. Šulc [-] ) , M. Rejman [-] , M. Lovíšek [-] (90. T. Dohnal [-] ) , R. Kokoška [-] - J. Kozák [-] , J. Chrdle [-] (67. M. Chládek [-] )

SK Vilémov
P. Janda [-] - M. Hnízdo [-] , T. Jägr [-] , M. Stach [-] , J. Demčenko [-] , Z. Buryánek [-] (74. J. Kopřiva [-] ) , V. Jindřich [-] (90. M. Soukup [-] ) , A. Vavroušek [-] (67. J. Dobeš [-] ) , J. Krasnický [-] , V. Jirchář [-] , K. Kaňkovský [-]

ŽK: 41. M. Zeman - 76. M. Stach .
Hráči zápasu: R. Šulc .
Místo: tráva. Počet diváků: 96. Rozhodčí: Milner Michal - MARTÍNEK Petr, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.