2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vilémov zaznamenal cennou výhru, doma si vyšlápl na Nymburk


Branky


22. K. Kaňkovský (p.) , 86. M. Soukup
0

Fotbalisté Vilémova vyzvali v osmém kole Divize B na svém hřišti Polaban Nymburk, který má ve svých řadách několik hráčů z mladoboleslavské mládežnické líhně a tři bývalé prvoligové fotbalisty. Ani ti ale svému týmu nepomohli a Vilémov se radoval z vítězství 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vilému pomohlo vyloučení brankáře

Klíčový okamžik zápasu nastal po čtvrthodině hry, když se ve dvacáté minutě řítil sám na bránu Karel Kaňkovský a v pokutovém území byl faulován brankářem Jiřím Dastychem. Aby pokutový kop nebyl příliš malým trestem, hostující brankář viděl za svůj zákrok červenou kartu. Následnou penaltu sám faulovaný hráč Karel Kaňkovský proměnil a poslal Vilémov do překvapivého vedení.

 

Za necelých pět minut mohl Kaňkovský vstřelit druhý gól, jeho pohotový volej ale zamířil vysoko nad, když ho skvělým centrem našel Demčenko. Sám Jevgenij Demčenko mohl po téměř půlhodině hry udeřit, ale náhradní brankář Jiří Kumštýř dokázal jeho jedovatou střelou vyrazit na rohový kop. Ačkoliv hráli hosté o deseti hráčích v poli, v závěru zápasu mohli zápas i přes oslabení otočit.

 

Jako první mohl síť rozvlnit hostující Martin Grospič, ale brankář a zároveň kapitán Vilémova Lukáš Vaňák se překonat nenechal a jeho skvělou střelu zneškodnil, stejně jako krátce před koncem prvního poločasu dalekonostou střelu Matěje Peterky. První poločas tedy žádný gól už nepřinesl a oba týmy odcházely do kabin za těsného výsledku 1:0 pro domácí Vilémov.

Po přestávce domácí přidali pojistku

Krátce po začátku druhého poločasu mohl vyrovnat Matěj Peterka, jehož střela naštěstí pro domácí tým skončil těsně mimo. Vilémov vzápětí reagoval střelou Zdeňka Buryánka, která pro změnu zamířila těsně nad. Fotbalisté v oslabení otevřeli hru a snažili se o vstřelení vyrovnávacího gólu, což hrálo domácím do karet a mohli vyrážet do otevřené obrany.

 

Největší šance druhého poločasu přišla po hodině hry, kdy se krásně opřel do míče Vladimír Jindřich a jeho následný projektil orazítkoval břevno. Aby toho nebylo málo z Jindřichovi strany, čtvrthodiny před koncem napřáhl k další povedené střele, která tentokrát pro změnu skončila na tyči a hostujícímu brankářovi Jiřímu Kumštýřovi zvonilo v úších.

 

Další krásné fotbalivé okamžiky na sebe dlouho nedaly čekat a dvanáct minut před koncem zazněla potřetí v zápase tyč, tentokrát však na straně domácího Vilémova, když se parádní střelou prezentoval aktivní a dobře hrající Martin Grospič. Rozhodující gól zápasu přišel pět minut před koncem zápasu, když hráči Vilémova vyrazili do rychlého protiútoku a přečíslení tři na jednoho zakončil gólem po nezjištné přihrávce Karla Kaňkovského střídající Milan Soukup.

 

Zdroj: skvilemov.cz



Ohlasy k zápasu


SK Vilémov
Tomáš Kocúr ml. (internetové stránky SK Vilémov): „Hosté se snažili celý druhý poločas o vyrovnání otevřenou hrou, ke konci zápasu vytáhli i jednoho obránce pomoci útoku, ale to se jim nakonec stalo osudným, když domácí využili brejk k získání dvoubrankového vedení. Velká snaha domácích tak přinesla kýžené tři body, což ocenili i diváci na konci zápas krásnou děkovačkou našim hráčům. Sudí byli opět nekompromisní a zvládli celý zápas na rovinku, tak jak si to přeje již celý náš fotbalový národ.“




Sestavy


SK Vilémov
M. Vaňák [-] - J. Krasnický [-] - V. Jindřich [-] , T. Jägr [-] - K. Kaňkovský [-] (87. D. Šťastný [-] ) - A. Vavroušek [-] (67. M. Soukup [-] ) , L. Demke [-] , Z. Buryánek [-] (74. J. Kopřiva [-] ) , M. Hnízdo [-] , M. Stach [-] , J. Demčenko [-]

SK Polaban Nymburk
J. Dastych [-] - D. Čemus [-] , M. Peterka [-] , M. Bohdan [-] , M. Svoboda [-] (46. T. Jeník [-] ) , O. Murárik [-] , T. Svoboda [-] , M. Grospič [-] , L. Nepovím [-] , V. Herčík [-] , M. Daněk [-] (21. J. Kumstýř [-] )

ŽK: 10. J. Krasnický , 12. K. Kaňkovský , 59. V. Jindřich - 52. M. Bohdan , 77. M. Grospič . ČK: 20. J. Dastych .
Hráči zápasu: K. Kaňkovský - M. Grospič .
Místo: tráva. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Petřík Jan - HURYCH Jan, ŠULCOVÁ Lucie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.