0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Brod potvrdil domácí body, Vilémov naopak utrpěl velký debakl


Branky


0

Vilémov chtěl v domácím prostředí navázat na vítězství ze hřiště Baníku Souš, jenže po velmi špatném výkonu nezískal bod ani jeden. Český Brod minulý týden porazil těsně 1:0 Rakovník, proti domácím hráčům Vilémova si ale s chutí zastřílel a domů si odvezl tři body po vysoké výhře 5:0. Fotbalisté Českého Brodu zvítězili podruhé v řadě a zdá se, že jsou zpět na vítězné dráze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Český Brod byl od úvodních minut aktivnější a šel do vedení

Vilémov sice nehrál vyloženě špatně a v prvním poločase byl Českému Brodu více méně vyrovnaným soupeřem, ale po čtvrthodině hry přece jen inkasoval, když se ujala přízemní střela Jana Lukeše, která ještě byla tečována jedním z domácích obránců a zapadla přesně k levé tyči. Zbytek prvního poločasu žádnou vyloženou příležitosti nenabídl a Český Brod odcházel do kabin s těsným jednobrankovým vedením.

Vilémov po přestávce odpadl a inkasoval několik gólů

Jiří Kopřiva si v úvodu druhého poločasu hodně koledoval, když dvakrát ve středu hřiště ztrestuhodně přišel o míč a zatímco v prvním případě byl odpískán faul na jeho osobu, v tom druhém už takové štěstí neměl a Zdeněk Šmejkal se poté běžel sám na bránu. Brankář Martin Vaňák udělal v dané situaci to nejlepší, co mohl, a vyběhl z brány, zkušený kapitán Českého Brodu ho ale přízemní střelou obstřelil a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení.

 

Za sedet minut později bylo ještě hůře, když se prosadil Jan Carda a hra Vilémova se prakticky rozpadla. Český Brod po pravém křídle po autovém vhazování rozjel nádhernou kombinaci na jeden dotek a po krásné kolmé přihrávce mezi dvěma hráči putoval před bránu přízemní centr, který jeden z domácích obránců Vilémova ještě dokázal s vypětím všech sil zastavit, jenže na odražený míč si na značce pokutového kopu naběhl Jan Carda a střelou letící těsně nad zemí ho z první uklidil přesně k levé tyči.

 

Téměř dvacet minut před koncem poté korunoval svůj skvělý výkon druhým gólem v zápase kapitán Zdeněk Šmejkal, který využil další chyby domácích hráčů ve středu hřiště a tváří v tvář brankářovi Martinovi Vaňákovi míč opět přízemní střelou uklidil přesně k pravé tyči. Vilémovu se nedařilo v obraně ani v útoku patnáct mintu před koncem inkasoval ještě jeden gól, Zdeněk Šmejkal na pravém křídle skvěle potáhl míč a poté s hlavou nahoře skvěle načasoval přihrávku za obranu na nabíhajcího Davida Fikejze, který ze značky pokutového kopu zamířil k levé tyči a dílo zkázy bylo dokonáno.



Ohlasy k zápasu


SK Vilémov
Libor Sklenář (správce internetových stránek SK Vilémov): „V první půli se hrálo vcelku vyrovnaně, ale výborní hosté měli více míč na svých kopačkách a také kromě vstřelené branky po chybě domácích o jednu další šanci navíc. Domácí se snažili, ale hosté byli u každého balónu dříve a navíc hráli skvěle i hlavou, takže likvidovali veškeré nakopávané balóny a útočníci Vilémova neměli pražádnou šanci se prosadit. Po přestávce už byl na hřišti vidět pouze jeden tým.“




Sestavy


SK Vilémov
M. Vaňák [-] - T. Jägr [-] , A. Vavroušek [-] , M. Stach [-] (76. J. Čuda [-] ) , Z. Buryánek [-] (54. L. Demke [-] ) , J. Kopřiva [-] (59. M. Soukup [-] ) , V. Jindřich [-] (46. J. Demčenko [-] ) , J. Krasnický [-] , M. Hnízdo [-] , V. Jirchář [-] , K. Kaňkovský [-] (75. D. Šťastný [-] )

SK Český Brod
M. Otáhal [-] - V. Marek [-] , J. Carda [-] , M. Smola [-] , T. Hrdlička [-] (76. M. Brož [-] ) , J. Balík [-] - M. Medek [-] , J. Lukeš [-] (63. D. Fikejz [-] ) , Z. Šmejkal [-] (85. V. Junek [-] ) , O. Walter [-] - R. Jiroušek [-] (19. A. Moravec [-] )

Hráči zápasu: Z. Šmejkal .
Místo: tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Hurych Jan - FLIMMEL Milan, ŠIMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.