2:1p.
(0:0)
48. L. Koubek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Rakovníku rozhodovaly pokutové kopy, Louny si domů odvezly bod


Branky


79. M. Lesniak - 48. L. Koubek (p.)
0

Na skvěle připraveném trávníku v příjemném areálu RAKO Rakovník měli hráči FK SEKO Louny nelehký úkol, konečně po šesti kolech zabodovat, což se podařilo. Louny dotáhly zápas v Rakovníku do penaltového rozstřelu, ve kterém sice prohrály, díky bodu ale ukončily sérii šesti porážek v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu i bez vstřeleného gólu nenudil

První nebezpečnou šanci měl Rakovník, když se na pravé straně uvolnil domácí záložník, ale jeho následnou přihrávku před branku lounská obrana odvrátila. Téměř po čtvrthodině hry se po rohovém kopu dostal do šance Radek Němec, ale tísněn vlastním spoluhráčem zakončoval mimo branku. Ve 20.minutě se povedla Lounám pěkná akce od vlastního pokutového území, kterou mohl z dobré pozice zakončit Vojta Trup, ale střela mu nesedla.

 

O pět minut později se dostal k odraženému míči Luboš Koubek, ale ani jeho levačka nebyla přesná. Domácí si svoji největší šanci schovali do závěru prvního poločasu, když se středem hřiště hráči Rakovníku prokombinovali až k zakončení, naštěstí pro hosty se ale střela odrazila od tyče podél brankové čáry ven z pokutového území, a tak oba týmy odcházely do kabin po prvním poločase za bezbrankového stavu 0:0. 

Lesniak poslal zápas šťastnou trefou do penalt

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté z Loun a hned ve 46.minutě pálil nebezpečně Luboš Koubek, jehož střelu obránce ještě nepříjemně tečoval, domácí bránkář Radek Zach ji ale dokázal fantastickým zákrokem vytáhnout mimo branku. Akce však pokračovala aodražený míč vracel do pokutového území Vojta Trup, po jehož pasu jeden z obránců zahrál rukou a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Luboš Koubek se nemýlil a Louny vedly 1:0.

 

Louny vstřelení vedoucího gólu povzbudilo a domácí si pohyblivými hráči hostujícího celku nevěděli rady. Důležitý okamžik střetnutí přišel v 67.minutě. Před odkopem od branky hostí, hlavní rozhodčí hru přerušil a udělil lounskému Davidu Matyášovi za dupnutí na soupeře červenou kartu. Tato nedisciplinovanost výrazně ovlivnila poslední třetinu zápasu. Domácí vrhli vše do útoku, ale obrana Loun byla pozorná.

 

Až na jednu situaci, když se jedenáct minut před koncem dostal centr ze strany k volnému Lesniakovi, který sice míč netrefil zrovna ideálně, dokázal ho však usměrnit do branky Loun a vyrovnat 1:1. Lounský brankář Tomáš Patrovský pak řešil ještě jeden nebezpečný závar v malém pokutovém území, ale branka už nepadla. V penaltách byly úspěšnější domácí, když jedinou penaltu neproměnil Vojta Trup. Bonusový bod tak zůstal v Rakovníku.  



Ohlasy k zápasu



FK SEKO Louny
Pavel Schettl (trenér): „Dnešní výkon , co se týká pohybu a zdravé agresivity, byl v pořádku. V tomto zápase se bodově dalo vyválčit víc, ale musíme vzít bod s pokorou a hlavně ho potvrdit doma v dalším zápase vítězstvím.“



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - P. Vecka [-] , J. Pinkas [-] (78. M. Tauš [-] ) , M. Houška [-] - S. Mařík [-] , L. Stuchl [-] , D. Santler [-] , M. Verner [-] , A. Vrána [-] - R. Polášek [-] (56. P. Kujal [-] ) , M. Lesniak [-]

FK SEKO Louny
T. Patrovský [-] - P. Vokurka [-] , D. Matyáš [-] , R. Němec [-] , J. Köchrt [-] (66. M. Němec [-] ) , V. Trup [-] , L. Koubek [-] , P. Soukup [-] , M. Bednář [-] (82. F. Schettl [-] ) , M. Říha [-] , K. Krejčík [-]

ŽK: 66. S. Mařík , 70. J. Pinkas , 80. P. Vecka - 59. V. Trup , 62. D. Matyáš . ČK: 68. D. Matyáš .
Místo: tráva. Počet diváků: 81. Rozhodčí: Hányš Martin - NEHASIL Lukáš, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.