3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno venku opět padlo, tentokrát si na něj vyšlápl Český Brod


Branky


0

Fotbalisté Českého Brodu opět ukázali, že se jim na domácím hřišti v letošní sezoně daří. Ve třináctém kole divize B se o tom přesvědčil druhý celek tabulky - SK Kladno, který se netají postupovými ambicemi. Český Brod před svými fanoušky zvítězil 3:1 a připsal si do tabulky cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání rozhodl fantastický vstup Českého Brodu

Český Brod zmrazil hosty z Kladna brzkým gólem, když se po pár sekundách od výkopu zápasu prosadil z dorážky Vojtěch Marek a poslal svůj tým do brzkého vedení. Kladenští ovšem dokázali na bleskový zásah reagovat a v sedmé minutě reklamovali pokutový kop, píšťalka hlavního rozhodčího ovšem zůstala nemá. Hosté i přesto nadále pokračovali v ofenzivním pojetí hry a snažili se o vyrovnání, nicméně, pokud na branku vystřelili, jejich pokusy zlikvidoval pozorný brankář Jan Klíma.

 

Po čtvrthodině hry se potvrdilo staré známé „nedáš, dostaneš", když v sedmnácté minutě zatáhl míč po levé straně kapitán Šmejkal a brankář Tesař jeho následný centr vyrazil přímo na nabíhajícího Davida Fikejze, který se po uzdravení vrátil ve skvělé formě a levačkou poslal míč přesně k tyči. Pohár hořkosti si hosté mohli za dvoubrankového vedení Českého Brodu vypít do dna, ale David Fikejz po chybě brankáře hostů podruhé během 120 skórovat nedokázal a jeho střela skončila zamířila těsně vedle levé tyče.

 

Český Brod vedl dvoubrankovým rozdílem, tím se však nenechal nikterak uchlácholit a pokračoval v ofenzivním pojetí hry, které mohl po půlhodině hry navýšit, když si Jan Carda naběhl za obranu a míč parádním volejem posílal směrem na bránu, jenže kladenský brankář Jaroslav Tesař dokázal jeho pokus skvělým zákrokem vyrazit. Čtyři minuty na to se ve stejné šanci ocitl Zdeněk Šmejkal, ani on ale na vynikajícího brankáře hostů vyzrát nedokázal.

Kladno na skvělou hru Českého Brodu nedokázalo zareagovat

Ačkoliv se brankář Tesař blýskl několika skvělými zákroky, krátce po výkopu druhého poločasu se opět nevyvaroval chyby, když za hranici pokutového území namazal míč Walterovi, který posílal míč do prázdné brány, jeden z kladenských obránců ji ale dokázal na poslední chvíli zablokovat. O tom, že hosté asi budou moci na nějaký bodový zisk zapomenout, rozhodl okamžik ze sedmapadesáté minutě, kdy záložník Šíma fauloval nevybíravým zákrokem obránce Jana Cardu a okamžitě za svůj zákrok viděl červenou kartu.

 

Kladno se i přes oslabení dokázalo gólové prosadit, když se krásnou střelou z volného přímého kopu prosadil Václav Kalina, nutno však dodat, že brankářovi Klímovi ztěžovalo výhled ostré slunce. Nicméně, domácí žádné drama v závěru utkání nepřipustili a po dvou minutách od inkasovaného gólu na opačné straně zahrával volný přímý kop Walter, který se rozhodl pro centr a na jeho následný pas si skvěle naběhl Zdeněk Šmejkal, který napálil míč do sítě a zpečetil vítězství Českého Brodu 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod
Zdeněk Šmejkal st. (trenér): „Ačkoliv výsledek mluví jasně, výhra se nerodila vůbec snadno. V několika případech nás podržel gólman Klíma. To by se nám proti oslabenému soupeři stávat nemělo,"

SK Kladno
Luboš Holý (prezident klubu): „Viděli jsme atraktivní západ s přispěním obou mužstev s řadou šancí. Našim klukům hodně pomohl rychlý gól, i to, že na snížení Kladna jsme bleskurychle zareagovali a pojistili si tak plný bodový zisk proti velmi silnému soupeři."



Sestavy


SK Český Brod
J. Klíma [-] - J. Balík [-] , J. Carda [-] , M. Smola [-] , P. Zdeňka [-] - V. Marek [-] , T. Hrdlička [-] (64. M. Medek [-] ) , Z. Šmejkal [-] , O. Walter [-] , J. Stejskal [-] (81. J. Lukeš [-] ) - D. Fikejz [-] (73. R. Jiroušek [-] ) -

SK Kladno
J. Tesař [-] - M. Tóth [-] (80. V. Kraus [-] ) , D. Čížek [-] , J. Pechr [-] , S. Skořepa [-] (59. V. Kolmistr [-] ) , T. Procházka [-] , J. Růžička [-] (76. J. Procházka [-] ) , V. Kalina [-] , D. Šíma [-] , J. Veselý [-] , J. Štoncner [-] (67. T. Borák [-] )

ŽK: 88. Z. Šmejkal , 89. J. Balík - 28. T. Procházka , 63. J. Štoncner , 89. T. Borák . ČK: 58. D. Šíma .
Hráči zápasu: J. Carda , Z. Šmejkal , O. Walter - J. Tesař .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kříž Jiří - KOŠAN Martin, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.