2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 10:15

1.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže dokázal zvítězit


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí, již ve 2. min prošel středem hřiště Jarda Krejčí, ale ve finální části průniku byl zastaven soupeřovou obranou. Ve 4. min si na rohový kom Robina Demetera naskočil Pavel Simr, ale hlavou bránu přestřelil. V 5. min zahrozili hosté, rychlý centr za obranu poslal Čtvrtníček, ale Roman Invald včasným vyběhnutím zachytil míč před nabíhajícím Přerovským. V 6. min se před vápnem uvolnil Roman Durajka a povedenou střelou do horního rohu brány vstřelil první velkomeziříčský ligový gól 1:0. V 9. min si na dlouhý aut naskočil Stehlík, bránu však minul. V 16. min se ve vápně uvolnil Petr Dolejš, ale Pavla Simra svou přihrávkou nenašel. V 19. min našel centr Petra Dolejše ve vápně Pavla Simra, ten přiklepl míč Romanovi Durajkovi, ten z těžké pozice trefil náruč Halousky. Ve 20. min našel centr Petra Dolejše z přímého kopu hlavičku Jana Šimáčka, jeho zakončení postrádalo přesnost. Ve 28. min se po rychlém protiútoku objevil za naší obranou Přerovský, jeho střelu reflexivně nohou vyrazil Roman Invald a následnou dorážku zachytil. Ve 38. min podnikla nebezpečný útok dvojce Čtvrtníček, Přerovský, který zastavil dobý obranný zákrok Jardy Krejčího, následný rohový kop poslal pohotovou střelou Milotínský nad domácí bránu. Ve 41. min se po přímém kopu Robina Demetera dostal hlavou k zakončení Pavel Simr, ale míč poslal na hostující bránu. Spokojenější odcházeli po první půli do kabin domácí.

I druhý poločas přinesl svižný a pohledný fotbal. Ve 49. min se dostal ve vápně k zakončení Stehlík, bránu těsně minul. V 50. min se míč po ose Smejkal, Demeter dostal k Pavlovi Simrovi, jeho střelu dokázala hostující obrana zblokovat. V 55. min kopali hosté přímý volný kop za hranicí vápna. Míč si připravil Lutonský, ale jeho povedenou střelu k tyči vytlačil mimo své tyče Roman Invald. V 58. min se dostal k zakončení Přerovský, ale jeho oblouček byl pro našeho golmana lehkým zakončením. V 70. min si na přímý kop Petra Dolejše naskočil Patrik Mucha, bránu minul. V 78. min rozehrál Petr Dolejš přímý kop, hostující obrana míč odvrátila i následný pokus Patrika Pokorného, k míči se však dostal Robin Demeter a obloučkem překonal hostujícího golmana 2:0. V 81. min se po rohovém kopu Přerovského dostal k zakončení hlavou Leasure, bránu přestřelil. V 82. min hlavičkoval po centru Jardy Krejčího do náruče Stehlíka Pavel Simr. V nastavení fauloval Jarda Krejčí pronikajícího Přerovského. Nařízený pokutový kop Čtvrtníčka vyrazil Roman Invald a tím ukončil první zápas v MSFL, který pro domácí hráče znamenalo první vítězství. K velmi dobré kvalitě utkání přispěl i výkon všech tří rozhodčích.

Zdroj: www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Smejkal - hlavní trenér: Po většinu utkání se nám dařilo plnit naše taktické plány a i přes častou nepřesnost ve finálních přihrávkách jsme si vytvořili dostatek brankových příležitostí, a když k tomu přidáme výborný výkon našeho brankáře, výsledkem bylo naše premiérové vítězství v MSFL za nějž chci poděkovat jak naším hráčům tak i našim divákům. Mrzí mně jen zranění našich dvou hráčů, které doufám nebudou vyžadovat delší dobu léčení.

SK Líšeň
Josef Čtvrtníček - útočník: První poločas jsme byli lepší, ale akce jsme nedotáhli do úspěšného konce. Soupeř z ojedinělejšího útoku dal krasnou branku. Druhý poločas jsme opět nezačali špatně, ale zase nás zradila koncovka. Soupeř hrál dobře z obrany, kde vyčníval domácí Šimáček. Pak dali na 2:0 bylo po zápase. A já už pak v 90. minutě ani nedokázal proměnit pokutový kop.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - J. Šimáček [-] , Z. Mucha [-] (36. M. Bouček [-] ) , P. Mucha [-] , J. Krejčí [-] - R. Demeter [-] , E. Smejkal [-] (75. P. Pokorný [-] ) , L. Berka [-] , R. Durajka [-] (84. R. Vyskočil [-] ) , P. Dolejš [-] - P. Simr [-]


Hráči zápasu: R. Invald , P. Dolejš - D. Přerovský .
Místo: V. Meziříčí - hlavní. Počet diváků: 425. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - TOMANEC Josef, ČERNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.