0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíčské prokletí fotbalistů Vyškova zlomily mladé letní posily


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šňůru nezdarů přestřihli ve druhém kole zaslouženým vítězstvím 2:0. „Jsem moc rád, že jsme tady konečně vyhráli a zlomili tu velmi tristní bilanci. Do dalšího kola můžeme jít úplně v pohodě," ulevil si po utkání druhého kola Moravskoslezské ligy trenér Vyškovanů Miloslav Machálek. Zmíněná bilance vypadá opravdu hrozivě. Naposledy Vyškov vyhrál v Třebíči na podzim 2006, a to 3:1, doma potom přidal výhru 5:2. Pak to přišlo. V následujících čtrnácti utkáních deset porážek a čtyři remízy při neuvěřitelně sterilní střelecké produktivitě a pasivním skóre 2:21.

I proto Vyškovští odjeli na Vysočinu se zdravou sportovní pokorou, ale naštěstí i evidentním odhodláním běh dějin změnit. Od prvních minut převzali otěže souboje dvou výrazně rozdílných fotbalových filozofií do svých rukou a až krátký úsek ve druhém poločase nedali domácím moc prostoru k ohrožení své branky.

Třebíčští už před sezonou avizovali, že se spoléhají na pevnou obranu s jednoduchým přechodem do útoku. A také tak činili. Z obrany překopávali vlastní zálohu na dva útočné hroty. Tím se ovšem sami zbavili možné silné zbraně ve středu pole Lamine Falla, posily z brněnské Zbrojovky. „Chtěl jsem hrát, ale nešlo to. Když jsem měl balon, všichni spoluhráči se někam ztratili," smutně po utkání konstatoval hráč s jedenácti prvoligovými starty.

Hosté prvotní domácí elán a snahu o tlak bez úhony přežili a naopak kombinační hrou si začali vytvářet šance. Bohužel i neproměňovat. Do Matiáškovy sítě dostali míč až ve 22. minutě. Přetažený centr hlavičkoval zblízka u vzdálenější tyče Jan Krejčí, třebíčský gólman míč jen vyrazil a Jakub Přichystal mohl zblízka dorážet do prázdné branky. Učebnicová situace. Jenže rozhodčí branku pro domnělý ofsajd neuznali. „Od začátku jsme byli jasně lepší. Problém byl ten, že jsme to nevyjádřili brankami. A když už jsme gól vstřelili, tak nám ho rozhodčí neuznal. Myslím si, že problémově," komentoval Machálek sporný verdikt pomezního arbitra.

Jeho mužstvem naštěstí „křivda" neotřásla a svojí hrou si trpělivě připravovalo rozhodující úder. Ten přišel necelých dvacet minut před koncem a měl dvojnásobný účinek. Nejprve Jakub Přichystal využil chyby domácího brankáře, který vyrazil centrovaný míč jen kousek před sebe, a krátce nato si Urbančok pohrál se svým obráncem a po kličce „dovnitř" propasíroval míč do sítě podruhé. „Je škoda, že jsme dostali takhle hloupý první gól. Gólman to špatně vyrazil. Kdyby nepadl, možná jsme tu remízku mohli uhrát," litoval asistent domácího trenéra Zelníčka Miloslav Loucký.

Rozhodující první gól připravily dvě vyškovské letní posily. Pro brankáře velmi nepříjemný polovysoký centr poslal před branku Michal Stříž, dílo dokončil Jakub Přichystal. „V poločase nám trenéři zdůraznili, že je potřeba vypracované šance proměňovat. Takže mám radost, že jsem tu rozhodující pomohl připravit," usmíval se po utkání přihrávající Stříž, zatímco zakončovatel Přichystal se už díval do peněženky. „Můj první gól ve Vyškově. Počítám, že to bude něco stát, ale nevadí. Hrál jsem první zápas v základní sestavě, takže jsem za ten gól moc rád. Ale měl jsem aspoň pět šancí, které jsem mohl proměnit," přiznal odchovanec Sparty Brno, který minulou sezonu odehrál v dresu prvoligové juniorky Zbrojovky. Na jeho omluvu je nutné uvést, že před gólem měl i notnou dávku smůly, když dvě jeho střely orazítkovaly tyčku domácí branky.

http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/trebicske-prokleti-fotbalistu-vyskova-zlomily-mlade-letni-posily-20150816.html


Zdroj: http://vyskovsky.denik.cz/fotbal_region/trebicske-prokleti-fotbalistu-vyskova-zlomily-mlade-letni-posily-20150816.html



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Loucký Miloslav - asistent trénera Třebíče: Vyškov vyhrál zaslouženě. Byl rychlejší, měl víc ze hry. Už v prvním poločase neproměnil některé šance, takže zápas mohl probíhat úplně jinak.

MFK Vyškov
Dominik Urbančok - záložník MFK Vyškov: My jsme se snažili je od začátku napadat, aby neměli prostor na rozehrávku a byli jsme celý zápas lepší. Byla chvíle kdy Třebíč měl asi 6 rohů za sebou, ale s tím jsme si poradili. Bylo to o prvním gólu, což jsme dali my. Navíc nám rozhodčí neuznal gól z offsidu, kdy si myslím, že měl platit. Nakonec jsme to zvládli s klidnou hlavou a konečně vezeme 3 body.



Sestavy


HFK Třebíč
M. Matiášek [-] - K. Havránek [-] , D. Komínek [-] , P. Chalupa [-] - M. Kelbler [-] (80. M. Chalupa [-] ) , J. Dobrovolný [-] , J. Chlup [-] , P. Ošmera [-] , L. Fall [-] - M. Dočekal [-] (46. M. Kostelecký [-] ) , T. Válek [-] (77. P. Florián [-] ) -

MFK Vyškov
J. Klimeš [-] - J. Krejčí [-] , J. Trousil [-] , D. Hodinář [-] - D. Němeček [-] (80. M. Žoček [-] ) , M. Jeřábek [-] , L. Lahodný [-] (70. J. Lička [-] ) , F. Studený [-] - M. Stříž [-] , J. Přichystal [-] , D. Urbančok [-] (84. D. Pazourek [-] )

ŽK: 89. J. Chlup - 60. F. Studený .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ondráš Vít - OGRODNÍK Vlastimil, BUČEK Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.