2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín si připsal druhou výhru v řadě


Branky


0

Hlučín si v minulém kole připsal teprve první výhru a teď tomu bylo stejně. Domácí podruhé za sebou vyhráli a zvedli se ze dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli aktivnější domácí,nejprve měli dvě šance, ale nevyšlo to, ale do vedení je poslal až ve 36 minutě krásnou střelou Milan Halaška, asi 20 metrů za vápnem si nachystal balón a vyslal nechytatelnou střelu do šibenice. Druhý poločas začli zase lépe hráči Hlučína, fotbal nahoru dolů. V 50. minutě se dostal k nebezpečné hlavičce Hudeczek, ale hostující gólman Invald ho vychytal. Pět minut na to už domácí gólmana hostů, ale radost jim zkazil pomezní rozhodčí, když ve sporném situaci odmával ofsajd. Klid na domácí kopačky přidal v 80 minutě Tomáš Dostál. Ten si našel krásný centr na zadní tyč a nekompromisně zakončil hlavou. Zápas se už pak dohrával spíše ve středu hřiště a Hlučín si tedy do tabulky připsala zasloužené tři body a po bídném startu sezóny pomalu stoupá tabulkou.

 



Sestavy


FC Hlučín
D. Hampel [-] - J. Mac [-] , K. Hudeczek [-] , V. Heinik [-] - P. Galvas [-] (75. M. Sporysz [-] ) , T. Dostál [-] , R. Sasín [-] (86. R. Štefek [-] ) - M. Halaška [-] , D. Kraut [-] , G. Badalyan [-] (65. M. Hanus [-] ) - P. Žižka [-]

FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - P. Dolejš [-] (70. V. Kratochvíl [-] ) , P. Mucha [-] , J. Šimáček [-] , R. Šuta [-] , L. Berka [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , P. Simr [-] , M. Bouček [-] (85. Z. Mucha [-] )

ŽK: 27. P. Galvas , 59. J. Mac , 67. V. Heinik - 38. R. Demeter , 65. J. Krejčí .
Místo: tráva. Počet diváků: 146. Rozhodčí: Duda Radim - KOZUBÍK Jiří, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.