1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:30

10.kolo, MSFL , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav si připsala důležité body


Branky


0

Břeclav vyhrála teprve podruhé v této sezóně. Postaral se o to jedinou trefou zápasu Pospiš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před poločasem se trefil Pospiš

Ačkoliv úvod utkání patřil hostům, první vyloženou šanci si vypracoval De Carvalho Serra, který se ještě neprosadil. Tato akce domácí hráče povzbudila a následně převzali iniciativu. Poté se hra znovu srovnala a diváci v Břeclavi se dočkali první branky. Ve 38. minutě se trefil Tomáš Pospiš. Využil chyby v obraně Velmezu a přeloboval brankáře Invalda.

Domácí si skóre pohlídali

Po poločase si připsal Invald dva výborné zákroky, prvně zlikvidoval střelu Levaie a poté vylapil Šenkeříka. Chvíli se to měl ještě jednu šanci Fojtík. Nakonec jedinou šanci hostů měl Simr, ale fotbalisté Břeclavi ubránili bez větších problémů jednobrankový náskok a na své konto si připsali hodně cennou výhru, která je teprve jejich druhou v sezoně. Naproti tomu fotbalisté Velkého Meziříčí budou z jihu Moravy odjíždět zklamaní. Po nedělní výhře nad lídrem soutěže Prostějovem dnes v Břeclavi nevstřelili ani branku a odjíždějí bez bodu. 

 



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Tomáš Pospiš - Útočník MSK Břeclav: Zápas se vyvíjel podle našich očekávání. Soupeř byl rychlostně vybavený a preferoval hru přes pravou stranu. Při zodpovědné práci obránců jsme Velmez do ničeho nepouštěli a na základě trpělivosti a nasazení jsme se dostávali do příležitosti. To pak vyústilo v ten vedoucí a zároveň vítězný gól. Ke gólu, byl lobem po odrazu míče do šestnáctky...Radost samozřejmě veliká, ale při pohledu na suterén tabulky je jasné, že takových trojbodových zápasů budeme muset ještě pár zvládnout, aby se v Břeclavi mohlo přezimovat na obstojném místě.




Sestavy


MSK Břeclav
L. Prokop [-] - S. Klusák [-] , I. Dvořák [-] , P. Fojtík [-] , T. Košut [-] - P. Simandl [-] , C. De [-] (90. M. Sycha [-] ) , M. Levai [-] (68. P. Jurčík [-] ) , O. Paděra [-] - Z. Šenkeřík [-] (80. D. Stange [-] ) , T. Pospiš [-]

FC Velké Meziříčí
R. Invald [-] - P. Mucha [-] , R. Šuta [-] , L. Berka [-] , J. Šimáček [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] , V. Kratochvíl [-] (62. P. Simr [-] ) , R. Vyskočil [-] (56. Z. Mucha [-] ) , P. Dolejš [-] (86. J. Dufek [-] ) , R. Demeter [-]

ŽK: 20. I. Dvořák , 68. T. Pospiš , 72. P. Simandl , 73. P. Fojtík - 60. J. Krejčí .
Místo: Břeclav 1. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Priesol Daniel - MIKESKA Karel, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.